PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
06.08.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Kifli, Paco, Yan Dark, Faith
 
 
Enrico v sobotu na Maddox open airu + pozvánka na víkendové afterparties ve Studiu 54

Paco, Miquel, Yan Dark, Subgate, Faith, Raffael de la Rue a další o tomto víkendu ve Studiu 54!

 

První srponový víkend doslova vybízí k návštěvě hned několika večírků nejen v naší metropoli. Jedním z nich je například známý východočeský open air Maddox na party ostrově v prostorách pískoven Oplatil u Pardubic, kde vystoupí rezident Studia 54 - Enrico společně s Michaelem C, Honzou Mayerem, Lafayettem a dalšími (více info zde).

Pokud ale nebudete chtít skončit vaší jízdu ani po zavření bran vašeho oblíbeného klubu nebo party, doražte na jednu z víkendových afterparties do Studia 54, kde se během víkendu představí na osm dj's z řad rezidentů tohoto klubu.

V sobotu se můžete těšit na čtyřčlennou sestavu v čele s Yanem Darkem, Pacem a Faithem, které bude supportovat Mark Evil.

Nedělním ránem a dopolednem vás provede východočeský Miquel, Subgate,Raffael de la Rue a Kifli a vy se tak můžete těšit na pořádnou porci toho nejlepšího od předních světových producentů.

Obě afterparties startují již ve 4 hodiny, ale pokud dorazíte do prostor klubu, můžete se na nadcházející after příjemně naladit v prostorách non-stop kavárny s hernou, která je situována v horní části klubu.

Více informací naleznete na www.studio54.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016