PARTYINFO

 

WOLFISH NIGHT

flyer
Datum konání:
18.11.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Phuture Traxx, Subgate, OneWay, Matthew, Proud M - Adam Cloud & Pete Walk, Marty Fish, Matthew, L'sada, Polyxonic, Zimmer
Info:
http://www.facebook.com...
Line-up:
20:00 - 21:15 Zimmer
21:15 - 22:30 Matthew aka Pussy Killer
22:30 - 24:00 Adam Cloud and Pete Walk
24:00 - 01:30 OneWay aka Wolfish
01:30 - 03:30 Phuture Traxx
03:30 - 05:00 Subgate
05:00 - 06:00 Marty Fish
06:00 - ??:?? polyXonic
 
 
Wolfish Night with Phuture Traxx (Ger) v pátek v Pekelným baru!
Německý technomág Phuture Traxx zavítá 18.11. poprvé do České republiky!

Phuture Traxx (Neverending rec./Germany), Subgate, One Way, Adam Cloud, Pete Walk a spousta dalších se představí na listopadovém vydání eventu Wolfish night v pražském Pekelném baru!

 

Pokud holdujete současnému technosoundu, neměla by vám uniknout listopadová Wolfish night v pražském klubu Pekelnej bar, na které se představí vycházející hvězda světové elektronické scény - Němec Phuture Traxx.

Tento osobitý umělec původem s Freiburgu má na svém kontě opravdu nespočet energických tracků a remixů na labelech jako jsou Neverending Rec., Trapez Ltd., Agile, No-Logik nebo Dogma, které se pohybují na pomezí našlapaného techhousu a techna. Na spoustě z nich spolupracuje s neméně známým parťákem Citizen Kain, společně se kterým se může pyšnit několika desítkami remixů, mezi které patří například remix pro kostarického minimalového mága Maria Mirandu. Phuture Traxx je zároveň label manažerem Neverending rec. a Crash Tune rec..

Za svou kariéru Phuture Traxx vystoupil v zemích od Japonska přes Rusko, Indonésii, Evropu až po Jižní Ameriku, kde pravidelně performuje po boku světových superstars typu Sven Vath, Len Faki, Dubfire, Fritz Kalkbrenner nebo Tobi Neumann.

 

O support se postará na 11 dj's z řad domácí djské špičky a djských talentů nastupující generace. Prvním z nich je v českých luzích a hájích dobře známý Subgate, rezident eventu One Way, zástupci projektu Proud M - Adam Cloud & Pete Walk, Marty Fish, Matthew, L'sada, Polyxonic a Zimmer.

 

Mejdan jak se patří - to je listopadová Wolfish night 18.11. v Pekelným baru.

 

Kompletní informace naleznete na facebooku a www.pekelnejbar.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016