PARTYINFO

 

6TH. ANNIVERSARY PARTY OF CLUB PEKELNEJ BAR PRAGUE

Datum konání:
09.09.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Tommy Largo (NL), Proud-M (Pete Walk, Adam Cloud, Revis), Hozzy, Farrelly, Godzi, polyXonic crew, Slepy, Bim.bo, Brady, Few, Chud, Mark Twin, Funspeed
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
6th. Anniversary of club Pekelnej Bar with Tommy Largo

Houseová událost č.1 v Praze! Pekelnej Bar slaví 6té výročí a zve hosta z Nizozemí Tommy Larga - DJe a především producenta spolupracujícího se jmény jako Mark Farina, Chuck Love, Sneak, Mario Fabriani, Gramophonedzie a mnohými dalšími.

 

Pekelnej Bar je dnes neodmyslitelnou součástí pražské klubové scény a navzdory svému jménu je to pěkně rozjetý klubík. Jste všichni zváni na pekelnou oslavu 6. výročí klubové historie Pekelnýho Baru, neb jak někteří ví, ne vždy tomu tak bylo. Za vaši přízeň a podporu našeho house music soundu, u kterého jsme také navzdory tlaku dnešních trendů r´n´b, Farná a spol. zůstali ti 10%, zveme na tento divoký mejdan holandskou hvězdu, mistra svého řemesla jménem TOMMY LARGO. Spolu sním vystoupí DJs kteří se na formování Pekelnýho Baru významně podíleli i stále podílí. Těšte se na mejdan plný skvělé hudby, výborné drinky, které budou od 19:00 do 23:00 všechny za polovic ceny. Připravené bude i občerstvení formou barového rautu.

6th. ANNIVERSARY PARTY OF CLUB PEKELNEJ BAR PRAGUE - very special guest TOMMY LARGO (NL) & Best Prague House Music DJs Proud-M, Calbee, Hozzy, Godzi, Chud, Farrelly, Mark Twin and more.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016