PARTYINFO

 

FÚZE

Datum konání:
13.08.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Chochacz (Mejdanzym) & Mr. Ultrafino (ultrafino.net), Cashmeer (Boogie night)
Live:
Vojtaano Unplugged (rap folk)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sobotní Fúze U Bukanýra

V sobotu 13. srpna 2011 proběhne na Bukanýru speciální vydání populární taneční akce zaměřené na soul, funk, latino a jazz s názvem FÚZE. V rámci festivalu Prague Gay Pride je připraveno speciální disco vydáni s námořnickou tématikou. Zahrají vám rezidenti Mr.Ultrafino a DJ Chochacz a jako host byl pozván specialista na disco music DJ Cashmeer (Boogie Nights). Dalším vzácným hostem bude brazilec Dudu Morais, který bude doprovázet hudební produkci svou hrou na perkuse.

 

Na horní palubě od 20:00 hod. živě vystoupí se svou novou kytarou rap folkový písničkář Vojtaano. Na obě akce je vstupné zdarma.

 

 

Prague Pride brings you exclusive Sailor Disco edition of Prague legendary FUZE party, rocking the houseboat U Bukanyra with eclectic fusion of funk, soul, latin and jazz. Upper deck of the houseboat will host chillout zone with barbecue and live music by Vojtaano. In the lower deck club, local residents Mr.Ultrafino and DJ Chochacz will spin the hottest disco beats and grooves with a help of boogie specialist DJ Cashmeer (Boogie Nights).

Odkazy

Video Vojtaano:

www.youtube.com/watch?v=m7EEgd-U7mM

www.youtube.com/watch?v=FY7cbWKP7Tw&feature=related

Video Dudu Morais: www.youtube.com/watch?v=sku5M4RdSZY

pořádá MEJDANYZM: www.myspace.com/mejdanyzm

podporuje Desperados, vstup zdarma/free entry

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016