PARTYINFO

 

UNPLUGGED

flyer
Datum konání:
25.08.2011 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Wwera & Acustic Terrorist, Unit
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra

Tak jak? Pokud se vám tento způsob léta zdál být poněkud nešťastným, teď už nemusíte brečet nad rozlitým mlékem... Jdeme do finále a do konce prázdnin nám zbývá opravdu už jen pár posledních dnů. :( To, jak je strávíte, je samozřejmě jenom na vás, ale i v Praze si je můžete užít u vody a ve čtvrtek máte jedinečnou příležitost spojit tyhle letní radovánky i s hudebním doprovodem a to ne jen tak ledajakým! Hned tři dýdžejové, jedna dýdžejka a jeden mistr dlouhého dechu se na vás budou těšit na palubě vyhlášeného škuneru, který si už třináct let House boat u Bukanýra říká!

 

Jen pár minut po osmé se již tradičně gramofonů chopí sám rezident noci Unplugged DJ Face, ovšem tentokrát bude mít k ruce vzácného hosta. Pozvání totiž přijal saxofonista Hodjohn z formace Face 2 Face, s nímž je vážně radost hrát. Umí naslouchat, mezi všemi těmi beaty z desek se obratně proplétat jako úhoř a ještě jednotlivé skladby vyšperkovat k úplné dokonalosti. Pravda, dlouho spolu ti dva nehráli a za tu dobu se narodila spousta nové muziky – bude jim to slušet i tentokrát? Nerozlučnou dvojici Wwera a Acustic Terrorist můžete potkávat především v pražských klubech a většinou jim to pod rukama pěkně jiskří, vrčí a tepe řádně od podlahy. Tentokrát však oba protagonisté kývli na speciální set a vše se bude točit kolem house music a indie. Plynule tak navážou a až do jedné hodiny ranní se za mixážním pultem spolu několikrát prostřídají. Sednou jim i tyto styly jako ulité? Ten další speciál v řadě přislíbil i poslední host večírku, který tolik dbá na experimenty a výzvy. Bude jím DJ Unit, který muziku rozděluje jen na tu dobrou a na tu špatnou a tak si tu jako zkušený krejčí střihne set napříč žánry... Jak jen to začne a jak jen to skončí? A dá se na to vlastně tancovat?! Příliš mnoho otázek na něž v tuhle chvíli bohužel neznáme odpověď. Vy budete však v pátek ráno o poznání chytřejší, když se sami přesvědčíte na vlastní uši, jak se věci mají a jak si právě s těmito výzvami jednotliví žokejové poradili. Držme jim palce!

I tentokrát si tvrdou palubu vyhlášeného house boatu vybrali pisálci a foťáci serveru Techno.cz jako ideální meeting point. Přijďte spolu s nimi zhodnotit pomalu končící festivalovou sezónu. Který domácí fesťák vás letos nadchl? Nebo jste raději zamířili ven? A který už naopak nikdy a proč? Zatímco o víkendu se uvnitř málokdy pohnete, ve čtvrtek se zde dýchá o poznání lépe, tak si to přijďte užít spolu s námi a stavte se i na kus řeči - rádi naše čtenáře poznáme osobně...

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 22. září 2011 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Yapacc (Neuton, Wir, Perlon) a Schwa (Beef Records).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016