PARTYINFO

 

CINDA OPEN AIR II

flyer
Datum konání:
10.09.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Císařská louka
DJs:
Tommy Rogers, Toky vs Boss, Loutka, Kifli & Carrasco, Subgate, Slovak, Revis, Hozzy
2nd stage: Schwa vs Lucas Hulan, Nkyp, Steen, 2 Takt, Gusman, Tokátko & Ufi DaMan, Pavel Faktor, Chud
dnb stage: 2K, Sweg, Panorama, Error (mex)
Info:
http://www.facebook.com...
Line-up:
Main stage:
13:00-14:00 Mark Evill
14:00-15:00 Hozzy
15:00-16:00 Revis
16:00-17:00 Slovak
17:00-18:00 Subgate
18:00-19:00 Loutka
19:00-20:00 Tommy Rogers
20:00-21:30 KIFLI & Carrasco
21:30-23:00 Toky vs. Boss

Second stage:
13:00-15:00 Tokátko & Ufi DaMan
15:00-16:30 Gusman
16:30-18:00 N-kyp
18:00-19:30 Schwa & Lucas Hulan
19:30-21:00 2 Takt
21:00-22:00 Pavel Faktor
22:00-23:30 Chud
23:30-01:00 Steen

DnB stage:
15:00 - 16:00 Panorama
16:00 - 17:00 Error
17:00 - 18:00 Sweg
18:00 - 19:00 2K
19:00 - 22:00 all djs b2b
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Cinda Open Air již tuto sobotu - last info a line-up! Poslechněte sety vystupujících Cinda Open Airu a navnaďte se na příští sobotu + videopozvánka! Cinda open air představuje partnery festivalu, láká na nohejbalový turnaj a příznivé ceny na barech! Cinda open air odhaluje DJs třetí stage a zve na warm upy!
Cinda open air zoomoje na zástupce 2nd stage a láká na mrazivou Cryogenic show!

C.O.A. odhaluje zástupce 2nd stage festivalu a mrazivou Cryogenic show! Již za 3 týdny se uskuteční letošní druhé pokračování úspěšného festivalu v srdci metropole - Cinda open air, na němž se představí více jak 20 umělců z řad domácích djských a producentských špiček.

 

Vystupující první stage jsme vám již představili v minulé tiskové zprávě. Zaměřme se tedy na zástupce druhého pódia, které bude stát opravdu za to!

SCHWA

Stojí za světoznámým labelem Beef records a je členem dvoučlenného česko-australského projektu Shades of Gray. Tak by se dal ve zkratce představit tento umělec, který se jako jeden z mála Čechů prosadil na světové elektronické scéně. Za svou kariéru vystoupil snad na všech kontinentech na parties a festivalech jako je například domácí Open Air Field, novozélandský Parihaka, australský Earthcore Carnival nebo maďarský No mans land festival. Na jeho labelu vydávají takové světové ikony jako Robert Babicz, Shur-i-kan, Deepchild, Arnaud le Texier nebo Mike Monday.

more info: www.djschwa.net

 

LUCAS HULAN

Spolumajitel domácího labelu Nightphunk recordings odstartoval svou kariéru v roce 1996. Díky dnes již legendární agentuře Roxydust byl součástí lineupů prestižních eventů jako Shake, Batrave nebo Saladas. Kromě předních domácích festivalů se mnohokrát představil i za hranicemi naší země - Švédsku, Polsku, Řecku nebo Velké Británii. V současnosti je rezidentem pražského klubu Chapeau rouge, kam na své party Boogie pravidelně přiváží umělce světového formátu jako je Eddie Richards, Ian Pooley, Mike Monday nebo Da Sunlounge a přispívá tak nemalým dílem k rozvoji taneční scény v České republice.

more info: myspace.com/lucashulan

 

STEEN

Tento dj se stal respektovaným jménem pro své producentské kvality.Vydává například na portugalském labelu Naked Lounch a svou orifinální tvorbou doplnuje svá vystoupení. Díky mnoha nových technologiím je set Steena velmi nadčasoví, neopakovatelný a dokonale reprezentují novou generaci techno producentů.

 

NKYP

Dj Nkyp, vlastním jménem Martin Soukup se poprvé postavil za gramofony v roce 1995, co by první Dj hrající v Brně na gramofony. Mezi jeho největší úspěchy patří hraní na legendární Love Parade, vystoupení ve Španělsku, Bělehradě, Srí lance či Thajsku. Byl rezidentem promo party k filmu Acid House v pražské Roxy. Jako většina dj´s jsou jeho začátky spojené s housovými rytmy, postupem času se oddává energičtějšímu a dynamičtějšímu technu a jeho klidnější odnoži – minimalu. Za svojí kariéru vystoupil s dj´s jako jsou: Jay Denham, Jeff Mills, Chris Liberator, Rokis nebo Pacou.

 

2TAKT

Oba začali jako djové stylů techna a house před zhruba 11-ti lety. Hráli na mnoha desítkách menších, větších, ale i velkých tanečních párty po celé ČR po boku jmen světového formátu i s desítkami českých a slovenských top djů (Rush, Aphrodite, Du´Art, Ed Rush, Mario Renierri atd.) Ve Dvojtaktových setech je jejich doménou, jak sami říkají, jemný tech-house s ostrým beatem. A tento styl zabírají celkem obšírně. Je totiž s příměsí progressivu, atmospheric, často s prvky minimalu nebo electra. Hrají ovšem i klasický house, deep house či funky house. Někdy vystupují i s akustickými nástroji - buď na conga bubnuje Ludekk nebo je na saxofon doprovází TomSax. Mimo to hrají i hudbu z jiného soudku, popsatelnou snad jako směsici progressive, funku a repu na základu řízného breakbeatu.

 

CHUD

Djskou kariéru odstartoval  v roce 1999 jako člen dnes již známého sound systému. Od tohoto spojení hudby a kultury se však později odklonil a začal více tíhnout ke klubovému pojetí techna, kterého se v základu drží dodnes. Nejvíce Tomáše můžeme slyšet hrát právě techno, ovšem ani ostatní styly mu nejsou cizí. Při jeho setech je slyšet kombinace různých vlivů z různých stylů hudby. Chud hudbu nedělí, hudba je pro něj jen jedna, buď se mu líbí nebo ne. To co se mu líbí zahraje dřív nebo později a to ve spojení s technem, techhousem či minimalem. Za 12 let, co se pohybuje na scéně načerpal za mixpultem již opravdu mnoho zkušeností a proto je jeho výběr hudby více než precizní.

Kolem roku 2006 zakládá promotérskou a bookingovou agenturu Duality Djs, která čítá tři členy - Chud, Djane Calbee, Smuk. Duality Djs následně rozjíždí pravidelné klubové noci Techno Beaty. Na této noci vystoupila přední česká djská špička i několik zahraničních hostů jako Space DJz(UK), Takaaki Itoh(JPN), Gary Slater(UK) nebo Aton (SWE).

more info: www.idj.cz/chud/moredj

 

TOKÁTKO

Tento nezkrotný rebel se na taneční scéně pohybuje téměř jedno desetiletí. Svůj sound pravidelně servíruje v mnoha klubech naší metropole, mezi které patří například Chapeau rouge, Yes klub nebo Touster, kde se mimo svého rezidentního eventu Prime Time úspěšně věnuje i produkci celého klubu. Letošní léto je pro Tokátka dalším krokem vpřed v podobě zařazení do lineupů věhlasných domácích festivalů jako jsou Svojšice nebo Open Air Field. Věřte, že o tomto djovi a velkém bohémovi toho v budoucnu ještě hodně uslyšíme!

more info: www.idj.cz/tokatko

 

UFI DAMAN

Ufi DaMan se o muziku 'stará' od roku 1993, kdy poprvé začal experimentovat s programy typu Tracker. Po různých omylech, pokusech a testech se jeho softwarová orientace digitálním světě hudby ustálila na programu FL Studio. Momentálně koketuje s Abletonem.K reprodukci svých setů, založených převážně na elektronické taneční muzice, tedy electro; house; techno; nu-rave; indie; nu-disco, ale i IDM, EBM a na přání 80's synthpop;), využívá NTB a MIDI konzole Behringer BCD3000.

more info: www.idj.cz/ufi-daman

 

PAVEL FAKTOR

Tento talentovaný zástupce bookingu BPM.dj vystupuje především na parties této nejsledovanější domácí streamingové televize. Letos představí svůj sound mimo jiné i na festivalu Mácháč. Za svou kariéru se představil na nespočtu věhlasných akcích po celé České republice například po boku legendárního britského dua Space dj'z.

more info: www.idj.cz/pavelfaktor

 

GUSMAN

Na taneční scéně působí od roku 2006 jako fotograf pro hudební server poslouchej.net, v létě 2009 poprvé zkouší hraní a po několika vydaných setech hraje postupně v menších i větších klubech v Praze (Central Station, Kotlářka, Houseboat u Bukanýra, Touster, Mecca) Jeho zaměření je především undergroundové, jeho nejoblíbenější žánry jsou Minimal, Tech house, Tech minimal a Techno.

 

CRYOGENIC SHOW!

Součástí festivalu bude i jedinečná Cryogenic show, která doslova zmrazí vaše rozžhavená těla teplotou až -78 stupňů. Věřte, že tento jedinečný doplněk, který je součástí všech předních světových klubů rozhodně oceníte a naplno si ho užijete. Technologie spočívá na bázi CO2 a Cinda open air je jedním z mála letních festivalů, na kterém ji spatříte

 

 

Kompletní informace o festivalu naleznete na www.cindaopenair.cz a facebookovských stránkách.

 

 
Cinda open air představuje zástupce hlavní stage a láká na nohejbalový turnaj teamů! Druhé pokračování Cinda open airu se hlásí o slovo druhou zářijovou sobotu 10.9.2011!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016