PARTYINFO

 

LA BELLA VIDA

Datum konání:
06.08.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - terasa restaurace Bella Vida
DJs:
Hubble (de), Lukáš Mička, Awacs, Milan Kroutil, Pat Heart
Popis:
start 14:00, vstup zdarma
Line-up:
14:00 - 16:00 Awacs
16:00 - 17:30 HUBBLE
17:30 - 19:00 Lukáš Mička
19:00 - 20:30 Milan Kroutil
20:30 - 22:00 Pat Heart
 
 
Další díl La Bella Vida již 6. srpna!

Pražská Kampa je jedním z míst, kde se člověk už při běžné procházce cítí tak nějak jinak, líp, uvolněněji. Spousta zeleně, udržované parky, misto happeningů, trhů, výstav, koncertů. Charismatické místo žijící svým vlastním, o poznání pomalejším rytmem a přitom ležícím v těsné blízkosti hlavních turistických tras vedoucích přez Karlův most na Pražský hrad, Staré město, Petřín. Romantiku místa dokresluje západ slunce odrážející se v poklidně se vlnící Vltavě.

 

V duchu tohoto místa jsme pro Vás ve spolupráci s kavárnou BELLA VIDA CAFE připravili serii odpoledních open air festiválků zaměřených převážně na deep house, nu disco, slow-mo a další odnože elektronické hudby, kterou máme rádi a zároveň si myslíme, že se na toto kouzelné místo náramně hodí.

Velké díky patří firmě T SERVIS, která náš sen o odpolední open air akci s kvalitním zvukem v centru Prahy u Vltavy pomohla uskutečnit.

Další díl La Bella Vida konající se 6.8.2011 od 14:00-22:00 

nabídne opět hudebně pestré odpoledne o které se mimo další z řady našich kamarádů postará náš vážený host HUBBLE - vlastním jménem Giuseppe Marchegiano, žijícím jak už to je poslední dobou zvykem v Berlíně a vydávající na labelech Archipel, Sleep is commercial.

Nemáme ve zvyku vyvyšovat jednoho učinkujícího nad ostatníma, protože jsme přesvědčeni, že každý z našich hostů-kamarádů má co nabídnout tak už jen jako malou tečku k člověku, který si ne náhodou říká jako onen známý vesmírný dalekohled - Moc se těšíme na jeho hypnotický výlet elektronickou hudbou.

www.residentadvisor​.net/dj/hubble/biography

Už pěknou řádku let se o kvalitní deep house v Praze stará dvojice Pat Heart a Lukáš Mička, která na svoje providelné noci JUST LIKE THAT vozí špičku tohoto žánru a přijdou nás pobavit i na Kampu. Svůj hrací čas si určitě naplno užijí i residenti La Bella Vida - Awacs a Milan Kroutil.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016