PARTYINFO

 

ONE NIGHT

Datum konání:
12.08.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dan Cooley (radio 1, roxy prague), Lumiere (elemental rec.)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
DJ Lumiere na One Night! v Roxy

One Night! v Roxy je residentní noc kultovního Radia 1, kterou mají pod taktovkou residenti Josef Sedloň a Dan Cooley a která už představila velké osobnosti elektronické hudby jako Nick Warren, Adam Freeland, Spooky, Dave Angel nebo Jimpster. V době prázdnin se naopak zaměří na prezentaci některých domácích producentů, kteří mají své pravidelné místo ve vysílání Radia 1. V srpnovém vydání nám tedy představí svůj um Lumiere, který už léta patří mezi naše zásadní producenty v oblasti deep & funky house. „Z mé strany se těšte na pestrý mix, ve kterém můžete najít svoje oblíbené věci a kde nebude chybět současná i dřívější selekce taneční hudby. Podzimní termíny opět přinesou zásadní zahraniční producenty různých stylů taneční elektronické hudby a pochopitelně Josefa Sedloně, který toto léto pojal více cestovatelsky“.
Dan Walterstein aka Dan Cooley, Radio 1.

 

Dj Lumiere patří bezpochyby k našim nejlepším houseových DJ. Na české hudební scéně se objevuje od roku 1994. Aktivně začal hrát v klubech Radost FX, Roxy, Mecca po boku dalšího výborného Dj Loutky. V roce 2000 cestuje za hranice české republiky, aby během dalších tří let vystoupil v prestižních pařížských klubech Elysée Montmartre, laEnfer, Follies Pigalles. Poté pokračuje po celé Evropě, kde sklízí ohlasy u návštěvníků vyhlášených klubů Nautilus (Bordeaux, FR), Robert Johnson (Frankfukt n. Moh.), Locus (Švédsko), Piekarna (Varšava).

Lumiere hraje především funky deep house, který se díky svým vokálovým a jazzovým prvkům zcela odlišuje od běžných českých houseových setů. Jako producent vydal v roce 2001 první singl Good-bye Illusions, který vyšel u labelu Beeswax a později se objevil v top chart Peta Moose, Funk D´Void a Jef K.

www.myspace.com/djdancooley

Dan Cooley na sety.cz

myspace.com/djlumiereprg

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016