PARTYINFO

 

WONDERLAND

Datum konání:
14.10.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Michael Poliak, Hardwell, Julia Carpenter, more
Info:
http://www.wonderland-night.cz
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Hardwell: "Jsem obyčejný kluk, kterého jeho práce někam posunula" Wonderland s Michalem Poliakem a Hardwellem již tento pátek v SaSaZu!
Wonderland se vrací do SaSaZu!

Vydejte se potřetí do magického světa noci Wonderland. V pátek, 14. října 2011, se pražský prostor SaSaZu promění v mystický chrám, kde vás ovládnou temné síly té nejlepší houseové hudby v podání mystických umělců, a kde vaše smysly budou omámeny všudypřítomnými andělskými dívkami.

 

 

Čarovný rezident MICHAL POLIAK, holandský démon HARDWELL, maďarský anděl Julia Carpenter, či domácí čaroděj Carl Lope, se postarají o nadpozemskou osmihodinovou hudební seanci. V celém chrámu SaSaZu se budou vznášet andělé, a tato noc plná magických efektů a obrazů navždy zanechá otisk ve vašem podvědomí, a překoná i ty nejsmyslnější představy. Nechte se zcela pohltit světem WONDERLAND, a buďte to právě vy, kteří budete součástí další fáze zrození tohoto nového fenoménu.  Popusťte uzdu vaší fantazii, a navštivte nás v hávu, který nejlépe vystihuje vaše druhé já, ať jste anděl či démon. Vaše kreativita bude odměněna.  Vstup na tuto jedinečnou noc lze zakoupit v síti Ticketpro. Přidejte se k nám na www.wonderland-night.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016