PARTYINFO

 

MONOLAND

Datum konání:
26.08.2011 - pátek
Místo konání:
Příchovice - Přírodní areál Ostrov
DJs:
Pavel Krejdl, Quickie, Martin Meise, Malda, Spleen
Popis:
start 21:00, vstup 70 czk
 
 
Informace k Monolandu!

Po úspěšném pokračování akce Technozone, jsme se rozhodli Vám letos nabídnout ještě jeden open air mejdan na ostrově, a to akci se jménem Monoland. Jestli Vám to připomíná jméno jedné velmi úspěšné plzeňské halovky, tak se nepletete. Akce bude jakýmsi ohlédnutím na tyhle undregroundové mejdany a podle toho jsme také volili naše hosty. Jako headlinera jsme pozvali jednoho z prvních a nejúspěšnějších techno djs u nás a to Pavla Krejdla. Pochybuji o tom, že by ho snad někdo z Vás neznal a nevěděl jaké techno má od Páji čekat.

 

Jako dalšího matadora jsme pozvali člověka, který má nasvědomí několik ročníků festivalu Cosmic trip nebo snad proslulé a nezapomenutelné akce v teplickém kostele. Byl nebo spíše resp. stále je nejvýraznější postavou Radical production …..teď už je snad jasné o kom mluvím. Je to dj Quickie. Opět se můžeme těšit na undegroundové beaty.

Jako zástupce akce Monomin, jsme pozvali oba dva hlavní pořadatele tzn Martin Meise a Spleen se nám představí během večera v jejich osobitých setech. A jako poslední hřebíček přispěju i já(Malda) svojí troškou do mlýna. Neřeknu Vám ještě jak,co, nebo z čeho budu hrát, sám to ještě nevím :-D

Vstupné bude stejné jako na akci Technozone a to lidových 70 kaček. Kvalitní zvuk a světla včetně laseru jsou snad už na každé akci samozřejmostí. Bary jsou na Ostrově zásobené výborně, takže si můžeme dát zase super mejdan.

Těšíme se na Vás

Malda & Martin Meise

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016