PARTYINFO

 

3G - TOP CLASS NIGHT

Datum konání:
16.09.2011 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
EUPHONIC Main Stage: 
Kyau & Albert (de), Ronski Speed (de), Stoneface & Terminal (de), Dennis Sheper (de), Schumann & Kloss (de), Michal Poliak, Martin Gredner


TECHNO.CZ Garage Stage: 
Space DJ´Z (uk), Hydrophonic, Robiq, Danny Bright, Danny May


1st floor bar Next Etalon Stage:
 Piri, Peter Pea, Tom Carbol, Patrik Prelovsky
Popis:
vstup 300/390 czk, 3 stages, laser & light show, big LCD monitor, 50 kW soundsystem Adamson, Go-Go dancers, fruit & chocolade bar, party tent, Red Bull bar, fastfood
Line-up:
EUPHONIC MAIN STAGE:
20:00 - 21:00 vítěz dj´s 3G soutěže
21:00 - 22:15 Schumann & Kloss
22:15 - 23:30 Dennis Sheperd
23:30 - 00:45 Martin Gredner
00:45 - 02:15 KYAU & ALBERT
02:15 - 03:45 RONSKI SPEED
03:45 - 05:15 STONEFACE & TERMINAL
05:15 - 07:00 Michal Poliak
07:00 - 08:30 vítěz dj´s 3G soutěže

TECHNO.CZ GARAGE STAGE:
20:00 - 21:00 vítěz dj´s 3G soutěže
21:00 - 22:30 Danny May
22:30 - 00:00 Danny Bright
00:00 - 03:00 SPACE DJZ
03:00 - 04:30 Hydrophonic
04:30 - 06:30 Robiq
06:30 - 07:30 vítěz dj´s 3G soutěže

Next Etalon 1st floor bar:
22:00 - 23:30 Patrik Prelovsky
23:30 - 01:00 Tom Carbol
01:00 - 02:30 Peter Pea
02:30 - 04:00 PIRI
 
 
Video z 3G – Top Class Night! Line up páteční megaparty 3G ve Fabricu
3G Top Class Night představuje všechny tři stage

Na 3 stageích klubu se dočkáte od house, přes progressive, trance až nejtvrdší formy techna a to vše zabaleno ve špičkové kvalitě, protože line up je skutečně exkluzivní a jedinečný. Vždyť který klub v České Republice vám naservíruje 20 jmen, obsahujících světovou a českou elitu? A na koho se vlastně můžete těšit?

 

Hlavní EUPHONIC Stage bude věnována mainstreamovějšímu, progressive-tranceovému publiku. Představí se vám téměř kompletní osazenstvo labelu Euphonic. Headlinerem jakékoliv jiné party by mohl být kdokoliv z jmen, které v průběhu této jedinečné noci uvidíte a uslyšíte. Duo KYAU&ALBERT už ve Fabricu vystoupilo s velkým úspěchem dvakrát, tranceová stálice RONSKI SPEED patřil k vrcholům našich 10. Narozenin, a další duo v pořadí, STONEFACE&TERMINAL už jsme jednou taky fanouškům Fabricu představili. I další dvě jména jsou neméně zajímavá, dj a producent DENNIS SHEPERD vystoupí ve Fabricu premiérově, za zmínku určitě stojí fakt, že na party pokřtí své debutové album "A Tribute to Life". Naprostou premiéru v rámci České Republiky bude mít duo SCHUMANN&KLOSS. Českou scénu budou reprezentovat rezident Fabricu a progressivní mág MARTIN GREDNER a skvělý MICHAL POLIAK, který mimo jiné i vytvořil hymnu Mácháče 2011. Na main stagei očekávejte 30kW soundsystému Adamson, světelnou a laserovou show, krásné gogo dancers, ovocný a čokoládová bar.

Garážová  techno stage, která je připravena ve spolupráci s naším partnerským serverem Techno.cz v žádném případě nikterak nezaostává a potěší každého fanouška tvrdších rovných beatů! Na této stage si přijdou na své milovníci techna, tech-housu a minimalu. Headlinery této stage budou djské duo SPACE DJZ z Velké Británie, kteří jsou nejdéle fungujícím techno duem vůbec. Hráli již v klubech nebo na festivalech jako Ministry of Sound (Malta), Summer Spirit (Německo), Hard Park Factory (Itálie), Photonic Fusion (Slovinsko) nebo taktéž v našem klubu v roce 2008. Českou scénu bude hájit brněnský dj HYDROPHONIC, jehož residentní noc O'seex v klubu Fleda již bude slavit 10 výročí. Dalším vystupujícím bude DANNY BRIGHT,  jeden z nových residentních DJs klubu Fabric, který se může pyšnit například hraním na největším lodním klubu Catamaran v Turecku nebo na festivalech jako Secret Garden(Slovinsko) atd... Nebude chybět ani dlouhodobý resident klubu Fabric, DJ ROBIQ, kterého není nutné nijak zvlášť představovat. Je nutné snad jen připomenout, že při jeho energických techno setech ranní návštěvníci vždy dostanou to co chtějí. Soupisku DJs Techno.cz stage uzavírá havířovský techno matador DANNY MAY hrající už od roku 2000. Toho můžete znát kromě všech významných klubů v ČR hlavně z klubu Fabric, kde uvolňuje současný, v Evropě tak oblíbený, "direct party sound". Techno stage bude ozvučena systémem Adamson s výkonem 20 kW,  nebude samozřejmě chybět Red Bull bar, světla a lasery a ani 3G dekorace.

A na co se můžete těšit na Next Etalon Stage v prvním patře klubu? Opět to bude porce kvalitní muziky, o kterou se postará čtveřice moravských DJs. Jako první se k mixu postaví znojemský DJ a producent PATRIK PRELOVSKY, který nedávno podepsal smlouvu se známým belgickým vydavatelstvím Bonzaiprogressive. Střídat jej bude domácí TOM CARBOL, jenž na loňské 3G uzavíral, ve společném setu s PIRIm, hlavní stage. A nutno dodat, že i přes pokročilou ranní hodinu si pánové svým setem udrželi tancechtivé klubery až do úplného konce. Dále přijal pozvání PETER PEA - známý DJ a producent z Brna, dlouholetý rezident klubovky Elektra a organizátor úspěšných nocí Tranzistor na brněnské Flédě, od roku 1999 také redaktor serveru RAVE.CZ. Krom zmíněných činností vydává PETER PEA své tracky na labelech Naked Records a Isis Recordings. Posledním, kdo se na Next Etalon Stagei představí, bude ostravský DJ PIRI, který letos slaví 15 let strávených za djským pultem. Za oněch 15 let PIRI projezdil nespočet klubů a parties, kdy vrcholem jeho dosavadní kariéry bylo roku 2008 vystoupení v klubu Sankeys v anglickém Manchesteru, který se dva roky na to stal nejlepším klubem světa v prestižní anketě DJMAG. Jak už jsme zmínili, Next Etalon Stage bude o kvalitní muzice. Konkrétně se bude jednat o hudební styly jako tech house, progressive house, minimal a club house, které v podání výše uvedených DJs jistě přesvědčí i vás k návštěvě 1. patra klubu Fabric.

 
Trailer k akci 3G ve Fabricu DJská soutěž o hraní na "3G - Top Class Night" v klubu Fabric! 3G - Top Class Night ve Fabricu!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016