PARTYINFO

 

ACAPULCO - OPENING PARTY

Datum konání:
02.09.2011 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Christian Fisher, Lucca & Radim Schwam (vocal), Duncan Grey, Denysa
Popis:
vstup holky do 22:00 zdarma
Line-up:
22:00 - 00:00 Duncan Grey
00:00 - 02:00 Lucca + Radim Schwab
02:00 - 04:00 Christian Fischer
04:00 - 06:00 Denysa
 
 
Fabric vstupuje do druhé půlky nocí Acapulco

Fabric vstupuje do druhé půlky klubové sezóny. V první polovině jsme do klubu přivezli velké množství svělých djských hvězd jako Jerome Isma-Ae, Myon&Shane, First State, Tomcraft, W&W, Chris Liebing, Tomy DeClerque, Dj Antoine, Michael Woods či Sean Tyas. Nesmíme opomenout taky vynikající koncertní umělce Daru Rolins, Dana Bártu či vynikající Nightwork. Samozřejmě se u nás vystřídala kompletní česká djská špička počínaje Luccou, Michaelem Burianem, Laydee Jane, Martinem Grednerem, Orbithem, Michelem C, Wolschou, Nesquikem a mnoha dalšími.

 

V druhé půlce vám nabídneme neméně zajímavá jména, vždyť už jen na naši legendární noci 3G vystoupí deset zahraničních djů: Kyau&Albert, Ronski Speed, Space Djz, Stoneface&Terminal, Dennis Sheperd, Schumann&Kloss. Budete se moct těšit na rezidentní noci Acapulco, Evolution, Crystal a SSD, a na všech se těšte na vynikající zahraničního healinera.

O vstup do sezony se postará jedna z našich nejúspěšnějších rezidentních nocí - Acapulco. Na tu jsme společně s djane Luccou pozvali němeského Christiana Fischera, spolutvůrce jejich megahitu Body Dance. Navíc v průběhu setu djane Luccy budete moct premiérově zhlédnout vokálistu Radima Schwaba. Celý lineup doplní brněnský Duncan Grey a krásná ostravská djane Denysa, kterou fanoušci Fabricu už mohli několikrát vidět, naposledy v rámci oslav 11. Narozenin našeho klubu, a svým výborným setem hned po Chrisi Liebingovi nepustila clubbery z parketu.

Tradičně se bude soutěžit v rámci našich a partnerských webových stránek, taktéž i na vlnách rádia Helax, o volné vstupy na tuto party. Cena vstupenky je 200 Kč, dívky a slečny mají vstup do 22:00 zdarma.

Nezbývá než dodat, že Vás rádi uvidíme na Opening party v pátek 2.9. minimálně v počtu, jaký zavítal na naši Closing Party Crystal se Seanem Tyasem!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016