PARTYINFO

 

TRANCE GATE

Datum konání:
26.08.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Le Mirage
DJs:
Daun (Klub Mystery), David Justian (davidjustian.net)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
21:00 - 23:00 David Justian
23:00 - end DJ Daun
 
 
Trance Gate @ Le Mirage Music Club

V pátek 26.8. vás opět po 2 měsících čeká klubová noc s názvem  Trance Gate, na které rozhodně nesmíte chybět. Party se koná ve známém klubu Le Mirage, jenž se nachází v centru Prahy na adrese ‚ Újezd 5, Praha 5.

 

Opět se můžete těšit na kreativního mladého DJe, který si zakládá na pečlivém výběru těch nejnovějších tracků a svým jedinečným vnímáním hudby Vás zahrne těmi nejlepšími mixy. Jako první odstartuje David Justian, který si pro toto vydání přivedl toho nejpovolanějšího hosta, kterým je DJ DAUN.

Se svým vyváženým, technicky čistým stylem progressive house až techtrance Vás oddá tanečnímu zápalu. Tento příjemný a vždy usměvavý DJ Vás strhne svým velkým zápalem pro tento hudební styl. DJ DAUN si zahrál po boku většiny našich předních DJs jako Chris Sadler, Pavel Krejdl, Loutka, se kterým hraje na festivalu Mácháč 2011. Mohli jste ho vidět v klubech jako je Roxy, Matrix, Bukanýr, Studio 54... 

Celý večer se ponese ve stylu trance a progressive trance a oba DJs Vás nenechají v klidu posedět. Přijďte si užít poslední srpnový pátek do klubu Le Mirage.

Těšíme se na vás,

Expeteam.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016