PARTYINFO

 

MAGNETT SHOW

Datum konání:
16.09.2011 - pátek
Místo konání:
Brno - Favál
DJs:
Magnett stage: Tráva, Loutka, Chris Böhm aka LJ Doxster, Martin Pop, KrTTek
Poslouchej.net stage: Nois, W.I.R.E. live, Scarpo, Diagonal, Ziida
Info:
http://www.magnett.cz
mpop@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup 99 czk pro potvrzené na Facebook události a majitele ISIC průkazů, vstup do 22:00 120 czk, poté 150 czk
 
 
Magnett Show: Tráva s Loutkou v Brně

V pátek 16. září 2011 se v brněnském klubu Favál uskuteční party Magnett Show, na které vystoupí legendy české houseové scény: DJ Tráva a DJ Loutka. Tyto mistry djského řemesla s velkou ctí doplní členové Magnett bookingu. Samotná akce nese podtitul Grand Opening, což znamená, že tímto dnem se oficiálně spustí Magnett booking společně s novými webovými stránkami.

 

Magnett booking jako takový už v Česku a především pak v Brně funguje delší dobu. Mezi jeho dosavadní aktivity se řadí především pořádání úspěšných party v mnoha brněnských klubech, jako je např. Perpetuum, Favál, Trix a další, jakožto i v několika dalších českých městech. Samotní členové bookingu mají za sebou nespočet vystoupení napříč celou Českou republikou, od klubových akcí, přes halové až po open airy.

V pátek 16. září 2011 se Magnett Show vrací do Brna. Odstartuje tak novou klubovou sezónu a především oficiální působení Magnett bookingu. Pro návštěvníky se připravují dvě stage, které budou prezentovat aktuální elektronickou hudbu v kombinaci s kvalitním a léty prověřeným soundem. Navíc se připravují různé speciality pro příjemné zpestření celé akce. Vše bude včas zveřejněno.

Na hlavní Magnett stagei v roli headlinerů vystoupí už zmínění Tráva a Loutka. Oba patří mezi legendární postavy naší elektronické scény a společně pokládali její základy. Jejich vystoupení pořád patří mezi to nejkvalitnější, co lze v Česku nabídnout a bezesporu jde o sázku na jistotu, že celá party bude opravdu vydařená a těšit se tak můžete na velmi kvalitní show. Line up na hlavní stagei doplní zakladatel Magnett bookingu Chris Böhm (aka LJ Doxster), Martin Pop a KrTTek.

Druhá Poslouchej.net stage bude plně zastoupena členy Magnett bookingu. Jmenovitě Nois, který patří mezi mladé techno talenty na vzestupu, W.I.R.E. ve svém novém live vystoupení, Scarpo, Diagonal a Ziida

Vstupné na akci pro potvrzené na Facebook události (http://www.facebook.com/event.php?eid=235600593145189) bude 99 Kč a stejnou částku zaplatí na místě i majitelé ISIC průkazů. Pro ostatní bude vstupné 120 Kč do 22:00, později 150 Kč. Další informace o účinkujících, specialitách, časový line up apod. budou zveřejněny už brzy.

Nezapomeňte si v kalendáři tučně zvýraznit datum 16. září 2011 a všichni se potkáme v brněnském klubu Favál na party Magnett Show.

Magnett stage

Tráva (djtrava.com), Loutka (roxy.cz), Chris Böhm aka LJ Doxster (chrisbohm.com), Martin Pop (martinpop.cz), KrTTek (krttek.com)

Poslouchej.net stage

Nois (idj.cz/nois), W.I.R.E. live (idj.cz/wire), Scarpo (idj.cz/scarpo), Diagonal (idj.cz/diagonal), Ziida (idj.cz/ziidadj)

Odkazy:

Oficiální stránky Magnett bookingu www.magnett.cz

Magnett Show na Facebooku www.facebook.com/event.php?eid=235600593145189

Mediální partner Poslouchej.net www.poslouchej.net

Favál Music Circus www.faval.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016