PARTYINFO

 

CREATIVE PARTY

Datum konání:
17.09.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Deepchild (Trapez, Sydney/Berlin), Miquel, Adam Cloud & Pete Walk, Subgate vs Marty Fish, Finidi, Nkyp
Live:
Earl Gray + Rosie
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00
Line-up:
21:30 - 23:00 Nkyp
23:00 - 00:30 Adam Cloud vs Pete Walk
00:30 - 02:00 Deepchild (Trapez/Sydney/Berlin)
02:00 - 03:00 Subgate vs Marty Fish
03:00 - 04:20 Miquel
04:20 - end Finidi
 
 
Australský Deepchild na Creative party tuto sobotu 17.9. v Chapeau rouge! Creative party s Deepchildem představuje hlavní partnery a láká na 10% slevy!
Velkoobchod Hudeček & Special Grower present Creative with Deepchild 17.9. @ Chapeau!

Do České republiky po dlouhé době zavítá australský Deepchild, který 17.9. rozduní pražské Chapeau rouge na Creative party! Získejte slevy na zboží a soutěžte o ceny od hlavních partnerů tohoto eventu!

 

Zářijové vydání Creative party bude opět ve velkém stylu! V sobotu 17.9. se můžete těšit na dalšího exkluzivního hosta - australského Deepchilda, který okoření svým osobitým setem tento event.

Deepchild za své působení na světové elektronické scéně procestoval téměř celý svět od Tokya přes Prahu, Berlin, Londýn, Vancouver až po Kuala Lumpur.Svými jedinečnými sety supportoval takové umělce jako je Richie Hawtin, Green Velvet, Sebo K, M.A.N.D.Y. nebo Jesse Rose na eventech, mezi které patří například srbský festival Exit, Tribal Sessions v Leedsu nebo festival Sonar v Barceloně. Deepchild má na svém kontě nespočet originálních releasů pro labely jako jsou Trapez, Resopal, Schallware, remix pro legendární New Order nebo Booka Shade, deeper cuts pro Affin a Kaato, techhousové zbraně pro Beefrecords, Om a Anabatic Records.

Jeho producentský a djský um je uznáván světovými ikonami jako je Troy Pierce, Matthias Tanzman nebo Jimpster a 17.9. v Chapeau rouge budete moci posoudit Deepchildovy kvality i VY!

Deepchild - Backroom (Butch Remix)

 

 


Mimo tohoto australského umělce se můžete těšit na východočeského barda a zástupce agentury MOSP - Miquela, jehož tracky spatřily světlo světa na labelech jako jsou Dirty Stuff, Elemental nebo Ying Yang, oblíbenou djskou dvojici Adama Clouda a Peta Walka, kteří jsou součástí projektu Proud M, Finidiho, Marty Fishe a samozřejmě rezidenty celého eventu Subgatea a Nkypa.

Slevové kupóny na zboží od hlavního partnera Velkoobchod Hudeček a probíhající soutěže:

V souvislosti se zářijovým Creativem jsme si kromě soutěží o ceny od našich sponzorů Velkoobchodu Hudeček (www.velkoobchod-hudecek.cz), který potěší nejen vás ale i vaše čtyřnohé miláčky a firmy Special Grower (www.specialgrower.cz), jejíž sortiment je zaměřen především na pěstitele připravili nejen pro všechny příznivce Creative party slevové kupóny na 10% slevu při nákupu ve velkoobchodu Hudeček, kde naleznete veškerý sortiment pro vaše domácí mazlíčky!

Po výběru vašeho výrobku se při finální platbě v nákupním košíku zobrazí kolonka zadat kód slevového kupónu, kam stačí zadat heslo Creative a 10% sleva je vaše! (Sleva se vztahuje pouze na výsledné maloobchodní ceny).

Soutěže s partnery eventu budou probíhat v následujících týdnech na Radiu 1, Dance Radiu, Technu.cz a Facebooku!

Kompletní informace naleznete na www.chapeaurouge.cz a http://www.facebook.com/event.php?eid=255818957776734

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016