PARTYINFO

 

CITY IMPACT II - CINDA OPEN AIR AFTERPARTY

flyer
Datum konání:
10.09.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Miss Rodez (sk), Orbith, Bela En, Nkyp, Subgate vs. Marty Fish, KIFLI vs. Carrasco
 
 
City Impact II - Cinda open air afterparty s Orbithem a Miss Rodezem v sobotu v Pekelným baru - last info!

Orbith, Miss Rodez (Sk), Bela En, Subgate, Finidi, Nkyp a další rozduní v sobotu pražský Pekelný bar - doprava z C.O.A. na afterparty + last info!

 

 

Již tuto sobotu proběhne v prostorách pražského Pekelného baru druhé pokračování rezidentního večera pánů Subgatea a Finidiho s názvem City Impact. Tento event je zároveň oficiální afterparty po festivalu Cinda Open Air, který proběhne na pražské Císařské Louce nedaleko Anděla, kde se Pekelnej Bar nachází.

Headlineři večera tentokrát budou slovenská ikona, která má co dočinění s prestižními festivaly Bee Free nebo Summer beach Rudava na Slovensku - Miss Rodez.

Mimo něj se na party představí domácímu publiku velmi dobře známý Orbith, kterého netřeba více představovat.

Třetím headlinerem je Bela En, jehož osobitý techhousový sound vhodně zapadne do konceptu tohoto eventu.

Video - Bela En @ Frisbee

 


Mimo něj se ve speciálních versus setech představí rezidenti Subgate a Finidi, pořadatelé Cinda Open Airu Kifli & Carrasco, matador Nkyp a Marty Fish.

Kompletní informace o City Impactu naleznete na facebooku.

 

DOPRAVA NA CITY IMPACT II v PEKELNÝM BARU (Na Bělidle 38, Praha 5 Anděl) - CINDA OPEN AIR AFTERPARTY Z CÍSAŘSKÉ LOUKY:

Auto: Pokud zvolíte přesun na afterparty z C.O.A. pomocí automobilu, z Císařské louky při výjezdu na hlavní ulici Strakonická doprava a pokračujte podél vody až na světelnou křižovatku, po jejíž levé straně se nachází čerpací stanice a Mc Donnald. Zde zahněte vlevo, na další světelné křižovatce pak vpravo a pokračujte po Nádražní ulici až na Anděl, kde v polovině tramvajového ostrůvku zahnete doprava do ulici Na Bělidle.

MHD: Pokud zvolíte cestu městskou hromadnou dopravou, doporučujeme spojení z tramvajové zastávky Lihovar, která se nachází naproti benzinové stanici Shell u východu z areálu Císařské louky, kde můžete využít tramvaje č. 20, 14, 12, noční tram 54 nebo noční bus 501.

 

PĚŠKY: Od festivalového areálu k Pekelnýmu baru budou vyvěšeny navigace, které by vás spolehlivě měly navést na Cinda Open Air afterparty.

 

Těšíme se na vás!

 

Oficiální afterparty po akci City Impact proběhne ve Studiu 54 - Hybernská 38 - Praha 1.

 
City Impact II - s Orbithem, Miss Rodezem (SK) a Belou En 10.9. v Pekelným Baru!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016