PARTYINFO

 

CITY IMPACT II - CINDA OPEN AIR AFTERPARTY

flyer
Datum konání:
10.09.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Miss Rodez (sk), Orbith, Bela En, Nkyp, Subgate vs. Marty Fish, KIFLI vs. Carrasco
 
 
City Impact II - Cinda open air afterparty s Orbithem a Miss Rodezem v sobotu v Pekelným baru - last info!
City Impact II - s Orbithem, Miss Rodezem (SK) a Belou En 10.9. v Pekelným Baru!

City Impact II - Cinda open air afterparty: Orbith, Miss Rodez, Bela En a další roztančí Pekelný bar již příští sobotu 10.9.!

 

Po velmi úspěšném premiérovém dílu party City Impact, který proběhl 9.7. v pražském klubu Gox a jehož návštěvnost převyšovala 200 clubberů, vám přinášíme druhé pokračování tohoto eventu, na kterém se opět budete zaručeně skvěle bavit!

Druhý díl party City Impact, který je opět oficiální afterparty po festivalu Cinda Open Air, jsme přesunuli do dobře známých prostor Pekelnýho baru, kde bude speciálně pro tento event posílen zvukový aparát a tak si můžete být jisti, že si City Impact užijete naplno!

Headlinerem zářijového City Impactu bude ikona slovenské taneční scény - Miss Rodez, který pravidelně vystupuje na vyhlášených eventech nejen na Slovensku, ale také u nás.

dj Orbith @ Hradhouse 2010:

 

 

Mimo něj se můžete těšit na v českých luzích dobře známého Orbitha, jehož jméno je součástí předních domácích parties,festivalů a Belu En, jehož osobitý techhousový set si opravdu vychutnáte stejně tak jako jeho pořad na dobře známém Radiu 1, kde působí již 12 let!

Ve speciálních versus setech se představí rezidenti eventu Subgate & Finidi a Kifli & Carrasco, které doplní Marty Fish.

O ten správný rozjezd se postará matador domácí scény - Nkyp, který se za svou kariéru představil jako jeden z mála Čechů na berlínské Love Parade!

Kompletní informace o eventu naleznete na www.pekelnejbar.cz a facebooku.

City Impact II je zároveň oficiální afterparty po festivalu Cinda Open Air, který proběhne 10.9. v prostorách Císařské Louky jen pár stovek metrů od Pekelného baru!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016