PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO IX

Datum konání:
23.09.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Franke, Nitron, Sigi, LamyCZ (techno connection), Shimita
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
My Name Is Techno part IX v pražském Styxu!

Zdravíme všechny pařmeny a pařmenky, prázdiny už nám skončily a po krátké prázdninové přestávce pro Vás máme další várku techno akcí od TECHNO CONNECTION a jejich pravidelného večírku MY NAME IS TECHNO.

 

Pokračování My Name Is Techno part IX odstartujeme 23.9.2011 úderem 21 h a jako již tradičně se toto bujaré techno veselí odehraje v útrobách pražského clubu STYX.

A koho pak jsme pro Vás pozvali na úvodní akci klubové sezony?

Jako první přijali pozvání DJs z Moravy, konkrétně z Olomouce a Přerova pánové Nitron a Sigi, které jsme měli možnost slyšet na akci v Olomouci a jejich techno bylo naprosto dokonalé, energické, tudíž volba byla naprosto jasná a my se už teď moc těšíme, co si na nás nachystají a věřte, že to bude jízda!

Dalším vystupujícím na tomto techno dostaveníčku bude ostřílený techno matador české elektronické scény, hrající na všech větších akcích. Vynikající DJ a skvělý člověk a na naší akci velmi často hrající DJ Franke. Jistě si pro nás přichystá, jak už je u něj zvykem luxusní techno set a to jen pouze z vinylů, tak čekejte jen samé lahůdky a kvalitní techno.

A celou tuto divokou party uzavírají samotní aktéři MY NAME IS TECHNO a jsou to Djane Shimita a LamyCZ, od kterých čekejte techno ve všech jeho podobách. Rozhodně to šetřit nebudeme, jak bývá od DJs z TECHNO CONNECTION zvykem.

Akce bude doplněná o strobo, lights a LIVE videoprojekci od VJ Jevžena a samozřejmostí je vstup zdarma.

Nám nezbývá, než se s Vámi rozloučit a budeme se na Vás těšit 23.9. v clubu STYX, kde Vám naservírujeme pořádnou porci kvalitního techna, žádný minimal, žádný schranz, only PURE TECHNO!!!

 

Techno Connection

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016