PARTYINFO

 

ONE NIGHT!

Datum konání:
09.09.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
The Soul Of Man, Josef Sedloň, Dan Cooley, VJ Bit Cheekly
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk
 
 
Soul of Man na One Night! v Roxy

Začátek září bude patřit pravidelné noci One Night!, v režii Josefa Sedloně a Dana Cooleyho z Radia1, na kterou dorazí legendární funky producenti The Soul of Man (UK) zakladatelé Finger Lickin´Records s  náloží pozitivně laděných tracků z vlastní produkce. Justin Rushmore a Jem Panufnik  patří k legendám breakbeatu a jejich hity jako ‘Love & Hate’, ‘Between the Eyes’, nebo ‘Gonna Keep On’ patří dnes ke zlatým pokladům žánru.

 

Během třinácti let své existence, podepsalo Finger Lickin´Records taková jména jako jsou například The Plump DJs, Krafty Kuts, A-Skillz, Lee Coombs a The Drumattic Twins a stojí za zrodem celé generace breakbeatových producentů a ty máš šanci se přesvědčit, kudy se jejich tvorba v současné době ubírá. Kde jinde a kdy jindy, než právě 9.9. na ONE NIGHT! v Roxy.

O zbytek vaší zábavy se po zbytek večera postarají residenti Josef Sedloň a Dan Cooley, takže už teď je jisté, že se máme na co těšit, dobrého breakbeatu není nikdy dost a zářijová ONE NIGHT! ti nabídne ten úplně nejlepší!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016