PARTYINFO

 

SPECIÁLNÍ VLNY

Datum konání:
02.09.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Biodan (Roxy Prague/Solstice/BioBull) feat. Filip Markes (Yannick | Markes Project), Tazz (Progressivesession.net), Schwa (Beef Rec.), Ondrej K (Chi Chi)
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Bukanýrský víkend přesunut do Yes klubu!

Bukanýr je na dva týdny pryč, ale nevěšte hlavu. Pro tance chtivé máme náhradní prostor, kde se uskuteční celý tento víkend. Po domluvě se nám podařilo přesunout obě party do nového klubu Yes na I.P Pavlova.

 

První pátek v měsíci se vždy konají Legendární Vlny a ani tento pátek nebude výjimkou. Zahrají djs: Biodan z Roxy, kterého na saxofon doprovodí Filip Markes z projektu Yannick | Markes Project. Celou párty rozehraje Ondrej K, kterého můžete slýchávat například na Sheexyboatu. Dále se předvede dj Schwa z labelu Beef Records a v neposlední řadě se můžete těšit na oslavence dje Tazze. Vstup je příjemná pajda.

Bližší info o párty naleznete zde: www.facebook.com/event.php?eid=166720720071348

Sobotní párty Bubbles přivítá rovnou 4 zahraniční jména. Těšit se můžete na djs: Dubit, Splatter, Coeter One a Ixel, kteří jsou v tuto chvíli aktuální berlínské hvězdy minimal techna a všechny budete mít tu čest slyšet v ČR po prvé. Line doplní rezidenti Insekt Electrika a Pavel Batala. Vstup je 70 kaček.

Bližší info o párty naleznete zde: www.facebook.com/event.php?eid=152790814802642

Doufáme, že vás tato alternativa zaujme a přejeme fajn víkend.

 
Speciální Vlny v Yes clubu!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016