PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

flyer
Datum konání:
09.09.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Biodan, Radek Honc (expresradio)
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
DJs Tazz&Biodan tento pátek v Chapeau Rouge

V pátek 9.9.2011 proběhne v Chapeau Rouge další z pravidelných nocí Sheexy House, jíž vévodí rezidentní dvojice djs Tazz&Biodan. Oba djs se tak vracejí do Chapeau po dvou měsících, neboť mezi tím měli plné ruce práce s parníkem Sheexy Boat, který otevřel již pátý rok tohoto pravidelného večera.

 

Tento díl Sheexy House bude vyjímečný o hosta, kterým na Sheexy House bude historicky poprvé djane Irees, která bude večer rozjíždět. TAZZ&BIODAN povedou pak noc hudebně spolu v jejich poslední dobou oblíbeném vystupování ve stylu back2back po zbytek večera. Budete si tak moci hudebně užít jak jejich deepovější rozjezdové polohy, tak rozjetý tribal house a samozřejmě nějaké ty známější pecky :)

Tento večer se v Chapeau žádný koncert nekoná, a tak si budete moci v Dance Klubu vychutnat house atmosféru celou noc již od 22:00. Na horním baru se bude od ranného večera o zábavu starat dj Radek Honc z Expres rádia.

Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016