PARTYINFO

 

FLOW

Datum konání:
16.09.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Shonky (fr), Roman Rai, Fatty M., Yannick & saxofonista Filip Markes, VJ Pexi
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 100 czk, poté 150 czk
 
 
Shonky v pátek na Flow!

Pařížský ničitel parketů Shonky míří v září do Prahy! Zářijové pokračování pravidelné noci FLOW tentokrát nabídne opravdovou lahůdku pro všechny milovníky house a techno music. Již 16.9. do pražské Roxy zavítá jeden z předních evropských představitelů těchto žánrů, francouzský DJ a producent Shonky.

 

 

Po úspěchu svého studiového alba Time Zero, se tento Pařížský rodák přestěhoval do Berlína, odkud pravidelně vyráží bořit jeden přední evropský klub za druhým. Shonky je v zahraničí brán za jednu z nejžhavějších nově se rodících hvězd elektronické hudby a spolu se jmény jako jsou Seth Troxler, Jamie Jones, nebo Dyed Soundorom bývá označován za budoucí pilíře taneční scény. Není proto divu, že už v současné době se velice často objevuje na jedné z nejznámějších světových parties, Circo Loco, která putuje po mnoha koutech světa a svůj domov má v klubu DC10 na Ibize. Během posledních tří let si Shonky vydobil pozici osvědčeného hitmakera, o čemž svědčí i fakt, že každý jeho nový release dostává obrovský prostor na domovské stránce Beatportu.

 

 

Shonky se na FLOW chystá s fresh výběrem, který kombinuje oldschool zvuky s prvky tribalu a současným Berlin soundem, který pravidelně představuje v klubech jako Behrgrein, Panorama, Watergate, Arena a v celé řadě dalších po celém světě.

Jeho pražský set je skvělou příležitostí dozvědět se o nejaktuálnějších trendech evropské taneční scény! O Vaši zábavu se v dalším průběhu noci budou starat residenti party FLOW, Djs Roman Rai a Fatty M a v chill outu se můžete těšit na sehranou dvojku DJ Yannicka a saxofonisty Filipa Markese!

 

 

Odkazy:

www.myspace.com/shonkar

www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016