PARTYINFO

 

DEEP INSIDE

Datum konání:
03.09.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Cafebar
DJs:
David Justian (davidjustian.net), MCB (aka Polapa, idj.cz/mcb)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Deep Inside v O2 Cafebaru na Karlově náměstí

V sobotu 3. září se můžete těšit na další pokračování klubovky Deep Inside. Již tradičně první sobotu v měsíci se setkáme v příjemné nekuřácké kavárně a music baru o2, který se nachází u kraje parku na křižovatce Žitné ulice a Karlova náměstí.

 

Tentokrát se můžete těšit na dvojku David Justian & DJ MCB, kteří pro Vás pravidelně celý koncept těchto hudebních dobrodružství připravují. David Justian je nadějný a talentovaný DJ z nastupující mladší generace, přinášející nový svěží progressive trancový sound, jenž pro Vás pravidelně připravuje rádiový pořad na českém Fun1 Station a německém Trancefan.de - the Selection Of David Justian. MCB má pro Vás připravenou nadílku ve stylu deep and dark progressive. Sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat, příjemné vokály a také špetka dnes již klasických progressive pecek. Vždy se snaží o zcela specifický sound a to podle momentální nálady či atmosféry v klubu.

V o2 baru si přijde na své takřka každý, od lidí všeho věku venčících různá zvířátka (těm je vstup samozřejmě také povolen) až po ty, kteří chtějí zajít na rande, potkat zajímavé bytosti, zabrouzdat po internetu nebo prostě pořádně zapařit. Atmosféru večera podtrhne nevšední a vychytaná projekce, která je nedílnou součástí a dotváří tak dokonalý audio-vizuální zážitek.

Přijďte zapařit, těšíme se na Vás, Expeteam :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016