PARTYINFO

 

HAVANA CLUB GRAND PRIX 2011

flyer
Datum konání:
29.09.2011 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Benji Boko (uk), Indy & Wich, LA4 vs KMBL live, Substance D
Popis:
start 18:00, Havana Club, Mojito, drinky za speciální ceny, mixologie, flair bartending, napětí, zábava, show, tanečníci, hudba atd
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Havana Club Grand Prix 2011, výtečný koktejl zábavy!

Tak z toho přecházel zrak a oči nevěděly, co dřív sledovat. Jestli šejkry a láhve Havana Club ve vzduchu nebo namíchané koktejly hrající všemi barvami, které přímo zvaly k vypití až do dna. Po dvou letech se do Česka vrátila jedna z největších barmanských soutěží světa Havana Club Grand Prix 2011. A zaplněný klub SaSaZu Prague poznal, proč má pověst barmanské Formule 1.

 

Přes osmnáct set návštěvníků se výtečně bavilo u koncertů hiphoperů Indy & Wich, Indyho sólového projektu KMBL a především díky fenomenálnímu britskému DJovi a producentovi Benji Boko. Za tu pravou náladu ale čtvrteční noc vděčila nebezpečnému koktejlu: vstup zdarma, Cuba Libre za 50 korun a Havana Mojito za 70 korun.

 

 

O letenku do Havany na Kubu na světové finále Havana Club Grand Prix 2012 se ve čtvrtek 29. září v SaSaZu Prague utkalo šest špičkových barmanů v mixologickém finále a stejný počet ve flairovém finále.

Do finále v mixologii, které trochu připomíná barmanskou alchymii, se z náročné kvalifikace probojovali: David Andrle, Jan Braniš, Michal Ďuriník, Kateřina Kluchová, Daniel Prokeš a Milan Zaleš. Fenomenálním výkonem zvítězila jediná žena Kateřina Kluchová!

Do flairového finále nastoupili: Václav Abraham, Ondřej Cempírek, Tomáš Prückner, Michal Těžký, Alexander Timsa a Martin Vogeltanz. Skvělí byli všichni, ale vyhrát může jen jeden a tím je nejmladší účastník Václav Abraham!

Zlatým hřebem programu byl grandiózní Benji Boko, který svou famózní show zapříčinil, že na letošní Havana Club Grand Prix opravdu nikdo nezapomene! Benji Boko je DJ a producent, který na sebe strhává pozornost po celém světě, například vystoupením vedle Justice v londýnské O2 aréně, kde hrál před sedmnácti tisícovým publikem. Jeho styl remixování ho také přivedl mimo jiné ke zpěvákovi Faithless Maxi Jazzovi nebo rapperovi Roots Manuvovi.

Britský showman, který je schopný zmixovat pípání z videoher s hip hopem, hraje živě! Používá při tom různé samplery, nebojí se riskovat a je mistrem překvapivých, ale o to zábavnějších setů. "Benji Boko je budoucnost!" prohlásil o něm známý britský DJ Yoda. Letos v červnu Benji Boko vydal své debutové album Beats, Treats & All Things Unique, výbušnou směs plnou elektroniky, funku a trip-hopu. Producent posluchače nechá svést na pořádně divoké horské dráze, čítající 19 zastávek, na které si dělá legraci i z amerického prezidenta Obamy.

Díky výjimečnému nadání se Benji Boko představil ve většině světově vyhlášených klubů a letos také v klubu SaSaZu Prague na Havana Club Grand Prix 2011!

Fotogalerii z Havana Club Grand Prix 2011 najdete na www.havana-mojito.cz nebo na Facebooku Havana Club Czech Republic.

 
Finále Havana Club Grand Prix 2011 Mistr mixu Benji Boko mezi mistry šejkru Barmanská Formule 1, to je Havana Club Grand Prix 2011

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016