PARTYINFO

 

BUBBLES

flyer
Datum konání:
27.09.2011 - úterý
Místo konání:
Olomouc - S-Cube
DJs:
Clodagh (Irl), Orbith, Michael C, Michael Scuberman, Wolscha, Golpe, Hausaggregat

2nd stage: Nature Lounge, videos and chillout music selected by Wolscha
Popis:
vstup 120/150 czk
Line-up:
CROWNS energy stage:
20.00 – Hausaggregat
22.00 - Michael C
23.00 – Wolscha
24.00 – Orbith
01.00 – Michael Scuberman
02.00 – CLODAGH (Irl)
04.00 - Golpe

2nd stage: Nature Lounge
20.00 - ??:?? video and Chillout music selected by Wolscha
 
 
Bubbles Comebaaack! Závěrečné informace

Den před státním svátkem, v úterý 27.9. 2011 od 20:00, odstartuje téměř po dvou letech comebackový díl jedné z nejúspěšnějších českých klubových akcí Bubbles. Velký návrat se uskuteční v novém olomouckém multižánrovém klubu S-Cube (17. listopadu 43). Jako headlinerka se představí irská divoženka, miláček tuzemských kluberů, djane Clodagh. Kromě energií natřískaného line-upu se můžete těšit na standardní bubblesáckou audiovizuální show na vysoké úrovni, druhou Nature lounge stage a mnoho dalších překvapení hodných bublinkového comebacku. Vstup na místě je 150 Kč.

 

 

Z akcí na drinky doporučujeme vyzkoušet nový energy drink CROWNS, který vás dostane svojí luxusní chutí, žádné tuti fruty :) a také tím, že jako první energeťák neskutečně dobře chutná s třtinovým rumem (Havana, Caney, Bacardi…). Drinkem večere bude tedy jednoznačně CROWNS Libre.

 

 

A jelikož se, díky velkému ohlasu a předprodejům, schyluje na opravdu nehoráznou jízdu, pro kterou bude potřeba mnoho energie, tak s další dávkou přichází značka DynaPep™, která v klubu bude mít vlastní stánek.  Na něm si budete moci vyzkoušet speciální energetickou mikro-dávku, která je vyrobena pomocí nanotechnologie z aktivních přírodních zdrojů. Tento výrobek je určen všem vyznavačům sportu, párty a adrenalinu. DynaPep™ je pasován na výrobek 21" století - The Best World's Energy Shot. Neobsahuje cukr ani sodík, má méně kofeinu než 1 šálek kávy.

Těšíme se na vás.

Bubbles team

 

 
Klubová akce Bubbles hlásí Comebaaack!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016