PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT AFTERPARTY

flyer
Datum konání:
08.10.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
L'sada, Peet, Subgate vs Tekes (HSO, Costa Rica), Peet Sanders
 
 
Studio 54 Night afterparty s Kostaričanem Tekesem v sobotu ve Studiu 54 + video!

Kostaričan Tekes, Subgate, Peet, L'sada a Peet Sanders v sobotu ve Studiu 54! Nenechte si ujít našlapanou sobotní after ve Studiu 54, které bude vévodit přední zástupce kostarické scény Tekes aka Leo Falfan, mimo kterého se za mixážním pultem vystřídají  4 rezidenti pražského Studia 54!

 

Sobotní afterparty se ponese v duchu oficiálního afteru po rezidentním eventu Studia 54 v pražské Mecce - Studio 54 @ Mecca, na které tento pátek vystoupí Tommy Rogers, Yan Dark, Slovak a P-jay.

Na oficiální afterparty se můžete těšit na exkluzivního hosta Tekese aka Leo Falfana z exotické Kostariky, který se svým recordbagem cestuje po celém světě a vydává tracky na labelech jako je Supernature, Half Seas Over nebo Cocoon. Tekes se v pražském Studiu 54 představil již loni, a svým osobitým soundem, který okořenil studio sound, si podmanil snad všechny clubbery, kteří ho ve Studiu zastihli. Tentokrát se Tekes představí v exkluzivním čtyřhodinovém back2back setu s djem Subgatem, se kterým spolupracoval i na některých tracích, jež vyjdou na španělském labelu Harkee records. Letos v únoru tento sympatický Kostaričan hostil v jednom z nejlepších klubů Kostariky Vertigu rezidenty Studia 54 - Enrica, Subgatea a Peeta Sanderse.

Mimo již zmiňované dvojice se na afteru představí dj Peet, L'sada a Peet Sanders.

VIDEO: Subgate vs Tekes - We love2 dance party, 12th Feb, Vertigo club, San Jose - Costa Rica

 


Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016