PARTYINFO

 

SHADOWBOX@ROXY

flyer
Datum konání:
07.10.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Fabio (uk), Deadly Viperz (Akira & Anakin), 2K & Sweg (rezident djs), Bifidus Aktif, Koogi
chillout - Nitorus, 2K, Sweg, Koogi
VJ: Quark / astraL d:VISION
Popis:
start 22:00, stup do 23:00 100 czk, poté 150 czk
Line-up:
22:00 - 23:30 Koogi
23:30 - 01:00 Deadly Viperz
01:00 - 03:00 Grooverider (uk)
03:00 - 04:00 Bifidus Aktif
04:00 - 05:30 2K & Sweg

chillout:
22:00 - 01:00 Nitrous & Koogi
01:00 - ??:?? 2K & Sweg & guest
 
 
Místo DJe Fabia zahraje dnes v Roxy Grooverider! Páteční Shadowbox @ Roxy s Fabiem!
Nadčasový DJ Fabio v říjnu vystoupí na Shadowbox @ Roxy

Označení „legendární“ je neuvěřitelné klišé. Existují však výjimky, které si takové přízvisko zaslouží a patří mezi ně například i jeden z otců dnb scény - dj Fabio. Právě ten je naším hlavním hostem na příští party Shadowbox @ Roxy, která proběhne 7. října. A djský support bude opět parádní.

 

Fabio svou kariéru začal již v osdmesátých letech jako dj v pirátském rádiu. Tehdy ještě o drum’n’bassu nemohla být řeč a Fabio uši posluchačů těšil rozličnou taneční a rave hudbou. Na začátku devadesátých let však stál u zrodu prvních junglových počinů a brzy také začal spolupracovat s djem Grooveriderem. Kromě mejdanů a produkce se oba proslavili také jako moderátoři na rádiu Kiss FM i BBC Radio 1, kde mají show dodnes.

Fabio je mimo jiné majitelem labelu Creative Source, se kterým již na počátku milénia popularizoval melodičtější polohu drum’n’bassu, a proslavil tak liquid funk. Stal se pionýrem, který je tradičnímu liquidfunkovému zvuku stále věrný, a moderní syntetickou podobu úspěšně ignoruje.

Na Creative Source také vydal skladby řadě známých producentů a katalog tohoto labelu tak čítá jména jako Teebee, Calibre, Commix, D Bridge, Survival či Lynx.

Abychom nemluvili jen o hlavní hvězdě večera, pojďme si představit také její český support. Těšit se můžete na dynamické duo Deadly Viperz, které se vždy umně dokáže přizpůsobit náladě dané party, hitovkáře Bifiduse Aktifa, Koogiho i rezidentní dvojku 2K & Sweg. Chillout pak patří volnoprůběhovému Nitrousovi, kterého z hlavní stage přijdou podpořit opět 2K, Sweg a Koogi.

Vstup nabízíme zajímavější opět do 23 hodin, kdy se ze sto korun zvýší na dvojnásobek. Těšíme se na vás v říjnu!

www.djfabio.net/home.php

www.shadowbox.cz

www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016