PARTYINFO

 

BYPASS ON TOUR

Datum konání:
23.09.2011 - pátek
Místo konání:
Dobříš - Eureka bar
DJs:
Brady & Few (bypass-party.cz)
 
 
Bypass v dobříšském Eureka baru!

V pátek 23.9. se EUREKA BAR otřese v základech a na jednu noc se promění v rozjetý taneční klub. Na Dobříš se totiž po dlouhých pěti letech vrací legendární párty BYPASS. Celou noc nás budou bavit zkušení a ostřílení DJové Brady & Few. Hrát se bude to nejlepší z house music poslední dekády, ale i ty nejnovější pecky z dílen světových producentů taneční scény.

 

Většině z vás asi není třeba dlouze představovat BYPASS a jeho protagonisty. Pokud ovšem nevíte, tady je malá vizitka. Na BYPASS párty pravidelně vystupuje populární DJ Chris Sadler a v červnu pozvání přijala i legenda světové taneční scény DJ Colin Dale. DJ Brady má na svém kontě vystoupení po boku hvězd jakými jsou Paul Van Dyk, Justin Robertson, Seb Fontaine, Corvin Dalek a další.

DJ Fanda Linhart aka Few je zase pravidelným návštěvníkem londýnských mejdanů a vystoupil v těch nejlepších  klubech jako jsou Pacha, Area, Scala, Hidden, Jamm a ve spoustě dalších.

Oba dva jsou zároveň residenty pražského Pekelného Baru a jejich mixované sety hrají na londýnském pirátském rádiu SUPREME DANCE RADIO.

Tak rozhodně nezůstávejte doma a přijďte si užít jedinečnou atmosféru párty BYPASS.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016