PARTYINFO

 

CRYSTAL "SOLO"

Datum konání:
28.10.2011 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Artento Divini, Laydee Jane
Info:
http://www.facebook.com...
Line-up:
23:00 - 02:00 LAYDEE JANE
02:00 - 06:00 ARTENTO DIVINI
 
 
Artento Divini tento pátek ve Fabricu!
Klubovka Crystal koncem měsíce ve Fabricu!

Další vydání oblíbené noci Crystal, jedné z nejstaších klubových parties v klubu Fabric se blíží. Na posledním vydání Vás do varu dostal americký DJ a hudební producent Sean Tyas, a tato Closing party na konci července byla jedna z tech nezapomenutelných.

 

Teď už nám ale klepe na dveře říjnový díl CRYSTALu, který bude tentokrát neobyčejným speciálem. Připravili jsme pro Vás totiž naprosto jedinečný koncept noci CRYSTAL, na kterém vystoupí za celý večer pouze dva DJs v exkluzivních 3 a 4 hodinových SOLO setech.

Bude to rezidentka noci LAYDEE JANE, jedna z českých TOP DJs, která vystoupila na spoustě významných akcích, jako např. Amnesia Ibiza (ES) Creamfields (ČR), Streetparade (CH), nebo FFWD Dance Parade (NL), MAD (CH), aj. Také je známá její hudební produkcí, např. singlem Breaking The Spell nebo Titanic. Laydee Jane není nutné dlouze představovat, protože své renomé má již v klubu Fabric dávno vybudováno a clubbeři ví, že ona je vždy zárukou kvalitní trancové párty.

Jako hosta její noci si pozvala holanďana říkající si ARTENTO DIVINI, který již v klubu Fabric také několikrát vystoupil. Artento, skvělý tech-trancový DJ, který již projezdil se svým DJským umem bezmála celý svět a tento rok vystoupil také na TOP českém festivalu Pleasure Island je hlavně známý svou libovou hudební produkcí, díky které se během 4 let od doby co s ní začal dostal tam kde je teď. Teprve v roce 2007, kdy jeho umění hudební tvorby bylo ještě v plenkách, začal vytvářet první tracky. Po chvíli si ho všimlo vydavatelství High Contrast Recordings, kteří mu vytvořili smlouvu, která zahrnovala i jeho DJing a možnost cestovat po světě. Okamžitě neváhal a podepsal. Vrcholem všeho se pak stala skladba Biding My Time, která ho v létě roku 2009 vystřelila okamžitě na vrchol. Přední DJs na světě ho hráli a jméno Artento Divini rostlo a rostlo. Rok 2009 také ukázal, jak univerzální má Artento Divini produkci a především, jak perfektně funguje, jako producent. Dostal se totiž nejen na Dance Valley ale i na Defqon, kde si ho pokaždé většina pochvalovala. A to jsou prosím dva největší festivaly v Holandsku. Jelikož si jména Artento Divini všiml i Sander Van Doorn, okamžitě mu dal nabídku na skladbu Reflex, která následovně vyšla na Doorn Records. Jeden z nejslavnějších DJů světa, Eddie Halliwell, byl jeho produkcí přímo posedlý. Od té chvíle se Artento opět odtrhl a víceméně již skládal sám. Po celou dobu své produkce je u něj patrné, že se drží zajetého tech-tranceu, který se v době jeho producentské kariéry v Nizozemí značně rozjel. Nicméně se svojí produkcí přechází krapet výš a představuje pojem tech-trance ve své skutečné podobě, jak byste si ho i Vy kolikrát rádi představovali. Tvrdý, důrazný, plný zajímavé melodie a originálních bass. Takový je Artento Divini a jeho produkce, která z něj udělala hvězdu v jeho domovině, ale i po celém světě.

Ve Fabricu Artento vždy vytvořil nezapomenutelnou atmosféru a tentokrát doufáme, že tomu nebude jinak. Navíc jak již bylo řečeno, LAYDEE JANE a ARTENTO DIVINI budou oba mít exklusivní 4 hodinové sety což nebývá zvykem a už jen proto se je opravdu na co těšit! Toto podpoří také naše krásne GoGo tanečnice, pokud bude teplo tak i venkovní párty stan a nejen to.

Vstupenky mužete nakupovat od pátku 7.10. v našich předprodejích SUBForm (bývalý TittyTwister na zastávce Stodolní) nebo SUBForm (OC Futurum) za předprodejovou cenu 130,- Kč, mimoostravským nabízíme možnost zaslání na dobírku nebo platbu bankovním převodem, pro tuto možnost kontaktujte jirka@fabric.cz. Vstup na místě bude 200 Kč.

Navíc bude za JEDNO vstupné, možno navštívit DVĚ párty!!! Všichni, co si koupí lístek na Crystal, budou mít sobotní noc Kick Da Night Special ZDARMA!!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016