PARTYINFO

 

NIKOLAJKA.COM - 5. NAROZENINY - LA DERNIÉRE

flyer
Datum konání:
27.10.2011 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Loutka, Subgate, Hozzy, Cortezz, Kifly, Raidem, Otik von Hell
Info:
daneck@nikolajka.com
Popis:
start 21:00, do 23:00 zdarma poté 100 czk, úplně poslední mejdan z produkce nikolajka.com
Line-up:
21.00 Otik
22.30 Kifli
23.30 Cortezz
00.30 Hozzy
01.30 Loutka & Subgate (b2b)
04.00 Raidem
05.30 …who knows…
 
 
Nikolajka.com 5.Narozeniny: line up, akční drinky + oficiální after ve Studiu!
Nikolajka.com - 5. Narozeniny - La Derniére

Ve čtvrtek 27.10.2011 se uskuteční úplně poslední mejdan z dílny chlapců z Nikolajka.com. Stane se tak symbolicky na 5. narozeninách kdysi  velmi populární akce Nikolajka students night, které se pod tímto jménem uskutečnilo během let 2006 – 2010 padesát jedna (51!) vydání.

 

Od jednadvacáté hodiny večerní (21:00) se tak v krásném klubu Yes (Škrétova 1, P2 – bývalá Demínka) můžete těšit na derniéru těchto legendárních akcí a troufám si říci i na celou řadu známých, které jste možná roky neviděli.

A kdopak nám tam bude hrát?

Představí se úplně první dj, který na Niko akcích hrál – pan vrchní úplnát - dj Raidem, oblíbení dlouhodobí niko-rezidenti Cortezz a Hozzy, nynější kolegové a spolutvořitelé akcí budoucích Subgate, Kifli a Otik von Hell a nejlepší nakonec, jeden z mála předních českých dj’s, který na Nikolajce nikdy nehrál – mistr Loutka.

Jelikož jsou to narozeniny máme pro vás dárek v podobě vstupu zdarma do 23:00. Od 23:00 už přijímáme dárky na pokrytí nákladů my a to v podobě 100 Kč bankovky. A ještě malé připomenutí, akce je sice ve čtvrtek, ale je třeba mít na paměti, že v pátek je státní svátek, tudíž  bujarému a dlouhému loučení s Nikolajkou nestojí nic v cestě.

Historický exkurz: Co to vlastně je ta Nikolajka? Pojďme krátce shrnout pro ty, kdo vůbec netuší.

Můžete to chápat ve více rovinách. Za prvé to byl byt v ulici U Nikolajky na Smíchově, kde to v roce 1999 všechno začalo. Nikolajka crew jsou, ti kteří tam bydleli nebo tam pravidelně docházeli na mejdany, a těch se tam odehrálo vskutku požehnaně. Z těchto lidí se posléze rekrutoval promotérský tým, který si vzal za úkol rozčeřit stojaté vody studentské zábavy pomocí pravidelných a inovativních parties uprostřed týdne. Nejprve pod názvem Nikolajka vs. Klamovka a posléze již zcela oficiálně pod názvem Nikolajka students night. Pod tímto názvem proběhlo během let 2006 - 2010 padesát jedna akcí (51!) kde se kloubila elektronická hudba, dj’s, sporty, přehlídky, soutěže a především výborná atmosféra. Nejprve pouze v Praze, ale pak i v dalších čtyřech univerzitních městech. Z pražských klubů jsme zanechali otisk v KD Klamovka, CZ Beatu, El Magicu, Exitu, Radosti FX a Retru.

V roce 2010 jsme naše působení se students night ukončili. Především proto, že jsme již odrostli studentským střevícům a také proto že se již věnujeme dalším projektům jako například hudebně sportovnímu festivalu SOBOfest. Bylo nám však trošku líto, že jsme se s Prahou a s lidmi, kteří měli tyto akce v minulosti rádi oficiálně nerozloučili. Chceme tak proto učinit alespoň nyní.

Tým Nikolajka.com

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016