PARTYINFO

 

APPARAT BAND LIVE

flyer
Datum konání:
07.11.2011 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Roman Rai, Macio
Live:
Apparat Band live, Warren Suicide
Popis:
vstup 450/510 czk
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Warren Suicide zahrají v Roxy novou desku Před Apparat v Roxy zahrají Warren Suicide
Apparat v Roxy s novým albem

Německý producent Sasha Ring, známější pod uměleckým jménem Apparat je bezesporu jednou z nejzajímavějších tváří současné elektronické hudby. Čelní představitel žánru IDM přijede 7. listopadu do pražského klubu Roxy představit aktuální album The Devil's Walk. To by měla vyjít už 27. září u respektovaného labelu Mute.

 

Melancholická elektronika projektu Apparat vyniká hudební nápaditostí a unikátní atmosférou, na níž se podílí řada živých nástrojů. Často se dostává až mimo hudební realitu, unáší na emotivní posluchače daleko za hranice jeho fantazie.

Jaký je však v případě tohoto berlínského projektu rozdíl mezi zvukem studiové nahrávky a jejím koncertním provedením! Na podiích Sasha Ring připomíná, jakým je fanouškem elektra a techna a dalších odnoží hutné elektroniky.Stejně tak tomu doufejme bude na listopadovém vydání Conference v Roxy, které přivítá Apparat s celým bandem.

"Kapela ví přesně, co hrát, a tak jde naživo o jedno z nejvíce organických propojení klasických nástrojů s elektronikou. Nic se vzájemně neruší a dokonce to chvílemi působí, jako by to celé řídila nějaká umělá inteligence," poznamenal si do notýsku redaktor serveru Musicerser.cz během poslední koncertu Apparat v Praze.

Sasha Ring projekt Apparat založil v roce 1999 spolu s hudebníkem Marco Haasem aka T. Raumschmiere. První album Multifunktionsebene vydali o dva roky později na jejich společné značce Shitkatapult. Miliony fanoušků po celém světě ji přinesla deska z roku 2007 Walls. Loni Apparat vydal skvělou kompilaci v prestižní kolekci DJ Kicks vydavatelství Studio !K7.

Vstupenky budou k dostání od 14. 9. v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal. Obě společnosti je prodávají také online

Ceny:

390,- Kč + poplatek do 5.10.2011

450,- Kč + poplatek do 24.10.2011

510,- Kč + poplatek 7.11.2011.

Apparat Band live, 7. 11. 2011, Roxy Praha

www.cnfrnc.cz

www.apparat.net

www.facebook.cz conference

www.roxy.cz

 

Reporty

 
Report z Conference s Apparatem od Sody
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016