PARTYINFO

 

APPARAT BAND LIVE

flyer
Datum konání:
07.11.2011 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Roman Rai, Macio
Live:
Apparat Band live, Warren Suicide
Popis:
vstup 450/510 czk
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Warren Suicide zahrají v Roxy novou desku
Před Apparat v Roxy zahrají Warren Suicide

Apparat sami rozhodli, kdo bude jejich předkapela v listopadu v Roxy na Conference. Na celém evropském klubovém turné je provází electroclashový projekt Warren Suicide. Ta týden před koncertem v Praze vydává novou desku World Warren III., na které se mimo jiné podílel Andrew Unruh z Einstürzende Neubauten.

 

 

Berlínské duo doprovázené alternativním třetím členem, kreslenou postavičkou Warrenem, vydalo zatím dvě desky, tu poslední nazvanou Requiem For a Missing Link před třemi lety na prestižní značce Shitkatapult.

Třetí World Warren III vyjde 28. října také na Shitkatapult. Producenty jsou Andrew Unruh z Einstürzende Neubauten, Moses Schneider a šéf Shitkatapult T.Raumschmiere. Na albu se mimo jiné podíleli Earl Harvin, Arne Augustin a Giovanni Nicoletta.

Cherie a Nackt tvrdí, že důchovním leadrem kapely je kreslený Warren, funguje na ně jako esence, která hudebníky žene kupředu. Autorská dvojice Cherie a Nackt spolu hrají od roku 2003 a už o tři roky později se poprvé představili v Praze. Přivezl je s sebou Chrise Corner aka I AM X.

Hlavní hvězda listopadové Conference, berlínský projekt Apparat, do Prahy přiveze také nové album, nazvané The Devil´s Walk, které vyšlo 27. září na značce Mute. Hlava projektu Sascha Ring ho mimo jiné natočil s Joshuou Eustisem z projektu Telefon Tel Aviv.  Značná část deska vznikla na jejich společné cestě po Mexiku.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal. Obě společnosti je prodávají také online

Ceny:

450,- Kč + poplatek do 24.10.2011

510,- Kč + poplatek 7.11.2011.

Apparat Band live, 7. 11. 2011, Roxy Praha

www.cnfrnc.cz

www.apparat.net

www.facebook.com/cnfrnc

www.myspace.com/apparat

www.youtube.com/results?search_query=Apparat

www.warrensuicide.com

www.mute.com

www.shitkatapult.com

 
Apparat v Roxy s novým albem

Reporty

 
Report z Conference s Apparatem od Sody
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016