PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
07.10.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tommy Rogers, P-jay, Yan Dark a Slovak
 
 
Studio 54 láká na říjnovou Studio 54 @ Mecca tento pátek 7.10.!

Tommy Rogers, Yan Dark, P-jay a Slovak roztančí první říjnový pátek pražskou Meccu! Pražský afterklub Studio 54 zve všechny tancechtivé clubbery na druhé pokračování rezidentního eventu tohoto známého domácího afterklubu s názvem Studio 54 @ Mecca, na kterém všechny všudypřítomné roztančí čtveřice dj´s – Tommy Rogers, Yan Dark, P-jay a Slovak.

 

Headlinerem říjnového vydání této noci je v českých luzích a hájích dobře známý dj a producent Tommy Rogers, jehož aktuální track Changin, který vznikl za spolupráce předního světového vokalisty Peytona, boduje v hitparádových žebříčcích několika českých rádií. Tommy Rogers se během uplynulého léta představil hned třikrát v jednom z nejlepších světových klubů, kterým je Amnesie na Ibize, čímž opět potvrdil svou popularitu sahající za hranice České republiky.

Druhým vystupujícím je oblíbenec clubberů Yan Dark, který je součástí line-upů prestižních domácích parties a festivalů, mezi které patří například Mácháč nebo Pleasure Island. Můžete si být jisti, že Yan Dark vás rozhodně nezklame a vy si tak budete moci vychutnat pestrý a energický set okořeněný vokálovými prvky.

Třetím ze čtyř mušketýrů, kteří na říjnovém dílu Studio 54 night objeví, je nesporný talent P-jay, který si během krátké doby získal přízeň spousty clubberům díky svému osobitému projevu za mixážním pultem. Jeho set si rozhodně nenechte ujít!

Djský kvartet uzavírá dj Slovak. Stejně jako ostatní zástupci říjnového eventu Studia 54 v Mecce si upevnil svou pozici na domácí taneční scéně především díky skvělému výběru tracků a brilantnímu mixingu, který je nezbytný pro každou dobrou party a její atmosféru.

Jako vždy obdrží každý návštěvník u vstupu Cd Studia 54 zdarma a při zakoupení VIP vstupenky bude odvezen Studio 54 Hummerem na oficiální afterparty, která startuje již ve 4 hodiny!

Více informací naleznete na www.studio54.cz a www.mecca.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016