PARTYINFO

 

VIVACITY+

Datum konání:
22.10.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Pavel Bidlo (Yoshi Toshi), Cubik (Roxy), Kaidom
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sobotní Vivacity+ U Bukanýra!

Sedm let, pěkný kus života se spoustou zvratů a změn, které se udály kolem i v nás samotných. Jeden pevný bod v našem vesmíru je stále stejný, staré dobré Vivacity. Sedm let, to je 82 probdělých nocí, 820 hodin strávených spolu, přes 50 hostujících DJs. Jaké to bylo pěkné. Třetí sobota v měsíci patří dlouhodobě k těm nejúspěšnějším a loď se na ní přivazuje dvojitou dávkou provazů a kotev. Vivacity je prostě mejdan se vším všudy, což nejlíp dokazuje předlouhých 7 let existence.

 

Jak asi může vypadat oslava takového pěkného výročí? Bojíme se odhadovat a slibovat, každopádně to bude zřejmě velké, náročné a dlouhé. Pečlivě prolistujeme svým hudebním katalogem a podíváme se zpět i do současnosti. O hudební program se postarají poslední mohykán Vivacity rezident DJ Cubik, pamětník DJ Kaidom a jejich velice vzácný host DJ Bidlo, kterého netřeba ani představovat, lepšího hosta si lze těžko představit.

Dost bylo ód, přijďte se přesvědčit sami! Začínáme v 22h, můžete přijít dříve než v jednu ;)

 

Cubik&Trnqua / rozhovor u příležitosti pětiletého výročí Vivacity +


Jak vivacity před těmi pěti lety vznikalo?

K: No dostal jsem možnost mít pravidelnou noc na Bukanýru, tak jsem ji požádal o spolupráci  své kamarády.

T: O čem mluví Kuba je spíš ten mejdan, který vlastně přežil původní plán, kdy jsme se sešli s Tvyksem, Dys-Martinem a Pat Heartem po zániku Lighthouse e Eastbase (nezapomeneme!) a snažili se dát dohromady nový booking. Bohužel doba se trochu změnila a dneska se to dělá jinak a my k tomu úplně nesedíme. Vivacity na bukanýru byla první a dneska už asi jediná věc co zbyla.

Z původně velkých plánů zbyla jedna klubovka, čím to?

T: Tak nějak jsme prořídli, ubylo času a energie, ale ta noc na Bukanýru je stejně to nejdůležitější.

Hudba se za těch pět let dost posunula, jak se to projevilo na Vivacity?

K: Absorbujeme to nové a za stálého míchání přidáváme někdy více, někdy méně to starší a  prověřené. Vivacity byla stylově vždy nejrůznorodější nocí na Bukanýru. My si moc na profilování noci nehrajeme. Pokud bych ale měl definovat styl noci, tak by to był freestyle house aneb od všeho trochu. Noc začíná v 22 hodin deep housem s trochou minimalu, kolem půlnoci, kdy se Bukáč začíná zaplňovat, hudba nabírá na obrátkách do koláže progressive, elektro a klasického houseu (někdy více tak, někdy zase jinak), záleží také na hostech a po čtvrté ranní už se ke všemu přidávájí i nějaké ty hudební srandičky. I prostor na breakbeat se najde..

Kdo vlastně dneska tvoří Vivacity?

T: Kuba, já, Diome, Myclick, z Tvykse uz je spíš takový emeritní člen, pak máme pár takových spřízněných duší za jejichž jménem se na plakátech vivacity taky někdy objevilo a to byli Javas, Voita, PC... ale mám v tom sám trochu hoke.

Co je Vivacity a Vivacity +?

K: Vivacity je jiskra v každém z nás a Vivacity+ je mejdan, kde ji všichni ukážou :-)

T: Hezky…

Už nejste nejmladší, co Vás ještě u hraní a Vivacity drží?

K: Ještě mě to pořád nepřestalo bavit a nabíjet. Na Vivacity pak ty známé tváře, které vždy rád vidím.

T: Tak nějak to pořád potřebuju.

Co byste si přáli do dalších let?

K: Nejdříve viva in da city a pak později viva out da city.

 

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016