PARTYINFO

 

MOVEMBER GALA PARTY

flyer
Datum konání:
26.11.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
Audio Bullys, Bauchklang, Eddie Stoilow
Info:
http://www.movember.com
 
 
Bauchklang: "Cože my musíme mít také knír?"
Audiobullys: "V Praze nás čekejte s knírem“

Audio Bullys zahrají 26. listopadu v SaSaZu v rámci Movember Gala Party. Organizátoři akce je před jejich pražským vystoupení vyzpovídali. Jak to dopadlo se dozvíte pod nadpisem.

 

Jaký máte reakce na nové album Higher Than the Eiffel?

Já to nečtu, ale našim kámošům se deska líbí.

Prý jste to album nahrávali zhulení, co vás k tomu vedlo?

To je jednoduchý, děláme muziku a hulíme a je logický, že se ty dvě věci potkají. Není to tak, že si řekneme: kámo zhulíme se a něco nahraje." Ale teď se nám to líbilo, i když jsme vystřízlivěli. Hulení hašiše nám zpříjemňuje den, ačkoliv už kvůli zdraví nehulíme tolik co v minulosti.

Po vydání vašeho nejznámějšího alba Generation jste hrozně nadávali na Virgin. Proč jste tam tu desku teda vydali?

Abych byl upřímný, nový šéf Virgin, který přišel, když už jsme měli podepsanou smlouvu, nebyl náš fanoušek, vlastně vůbec naší muzice nerozuměl. Bez toho nejde natočit supr deska, všechno musí klapnout. Odejít jsme nemohli, měli jsme smlouvu. Virgin je dobrej label, vydává fajn věci, ale jsme rádi, že už jsme pryč.

Proč jste s vydáním nové desky otáleli pět let?

Nepotkali jsme ty správný lidi. Byli jsme opatrní, dlouho jsme rozmýšleli, kde budeme pokračovat dál. Několikrát to i vypadalo nadějně, ale pak jsme couvli my nebo oni. Proč to uspěchat, když to nedává smysl? Až nyní s Cooking vinyl jsme opravdu spokojení.

Na čem právě makáte?

Užíváme si přítomnosti a dáváme do toho maximum.

V Česku vás známe hlavně z festivalů, na Movember Gala Party ale jedete do klubu. V čem se bude lišit vaše vystoupení?

V klubu je sice méně lidí, ale zato úplně jiná atmosféra, cítíš, jak lidi vibrují. Často nad tím přemýšlím, jestli mám raději festivaly nebo kluby a asi obojí. Těším se.

Naposledy jste byli v TOP 10 se singlem Shot You Down. Kdy vás tam máme zase čekat?

Kdo ví, nikdo neví. To je jako s láskou. Potkáš ji a nečekáš to. Nemůžeš se dívat na TOP 10 a tlačit se tam. Musí to přijít samo.

Používáte Apple? Hodně muzikantů po úmrtí Steve Jobse napsalo na facebook nebo twitter RIP. U vás jsem nic takového nenašel.

Hele nejsem z těch, co by dávali smutek veřejně najevo. Ale Steve Jobs byl neuvěřitelný člvoěk. To on točil kormidlem, určoval pravidla hry, nebál se vystrkovat hlavu z krunýře, byl to darebák v dobrém smyslu slova. Je škoda, že neuměl porazit rakovinu, všechny ostatní jinak rozsekal na maděru.

Apple změnil hudební průmysl, svět počítačů. Platí to i ve vašem případě?

Samozřejmě, Apple změnil svět. Nudný věci udělal strašlivě zábavné. Když se otočiš do minulosti a vzpomeneš si na počítače, jak vypadaly, než přišel Jobs, příšerné.

Četl jsem, že neposloucháte rádio, nedíváte se na televizi. Co vám na tom vadí?

Radio ještě snesu, možná, že je i docela v pohodě. Ale všechno ostatní nahradil internet. Mě nebaví sledovat televizi, protože ti naservíruje svůj pohled, často něčím ovlivněný, nadiktovaný bůh ví kým. Myslím, že na televizi se dívají jen lidi, co se nudí. A nuda je pro mě nejhorší nepřítel. Když vařím, tak si televizi pustím rád, ale že by plánovala den nebo tak něco, to nikdy. Taky mi vadí, jak kurví filmy, pořád je něčím přerušuje. Teď přemýšlím, že si koupím projektor a budu si pouštět filmy na zeď.

Necháte si narůst kňoura kvůli Movember Gala Party v SaSaZu Prague?

Jasně, podporuju tudle akci!

 
Movember Gala Party powered by Lidé.cz

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016