PARTYINFO

 

DJ CHERNOBYL

Datum konání:
23.09.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
Chernobyl, Tuco, Quime, Felix!, Dryman Sound
 
 
DJ Chernobyl míří v pátek do MeetFactory!

Tohle září Vám v MeetFactory dáme šanci prodloužit si léto až o jednu noc se špičkovou sestavou DJs.

DJ Chernobyl staví cestu současné brazilské hudbě od poloviny 90tych let. Fakt, že přinesl zvuk Baile Funku z Favelas do domovů lidí střední třídy se svojí skupinou Comunidade Nin-Jitsu, se odrazil na vlivu, který měl na kariéru Edu K a přivedl jej k objevení, produkci a zviditelnění skupiny Bonde Do Role na celém světě přes Diplův label Maddecent. Jeho sólová produkce a projev za gramofony je barvitou a vydatnou směsí stylů jako global bass, house, ghetto, baile a mnoho jiných!

A jako kdyby toho nebylo dost, navíc přidáváme i support od dvou nejvychytanějších pražských DJ/Producentů. Felix! je jedným z nejprogresivnějších DJs posledního období. Navíc konečně udělal vítr na scéně s jeho produkcí pro slovenský label Splash! Recordings, zatímco Dryman vydal EPčko na našem Meanbucket labelu, které se hraje po celém světě Chrissom Murderbotom z Planet Mu a spoluzakladatelem NightSlugs Bok Bokem!. Stejně hrál i klíčovou roli v Dubsteblogu, který byl neoddělitelnou součástí dubstepové exploze v Čechách za posledních pár let!

Jasně, že nebudou chybět rezidenti a bossové Meanbucketu Dj Tuco a Dj Quime, kterí ukážou své umění vedle velevážených hostí!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016