PARTYINFO

 

IN-TUNE

Datum konání:
11.10.2011 - úterý
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Tripmain & Rico, Michael J
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Nové úterní noci In-Tune v Radosti FX!

Legendární klub Radost FX & Kick da Night představují novou hudební příležitost a éru - In-Tune! Každé úterý, počínaje 4. říjnem, vstup zdarma pro všechny s výjimkou Nation2Nation parties.

 

To Vám přinášejí 2 přední ‚značky‘ nočního života v Praze. Radost FX Vám již téměř dvě dekády přináší to nejlepší z house music, tento klub dal vzniknout duchovním otcům české taneční scény, jmenujme za všechny Dj’s Loutka, Tráva, Bidlo, Vilém, Lumiere, a mnoho dalších, jako např. mezinárodně známá jména jako Darrel Pandy Elisliabeth Troy, Shala Ama, Kathy Browm, Lisa Maffia, Carl Cox, Paul Van Dyk, Lauren Garnier, Moby, Richard Dorftmeister, MJ Cole, Artful Dodger, Judge Jules, Danny Rampling, Eddie Richards, DJ Food.

Nyní Vám představíme Kick da Night! Příští generace hvězd, generace, která byla inspirací od prvního kroku je nyní připravena si získat jeviště.

A pro Vás to znamená jen samé skvělé věci. Dva špičkoví interpreti týmu Kick da Night, Bon Finix a Tripmain spolu s Radost residentem DJ Ricem Vám budou každý den hrát dle jejich interpretace dnešní světové hudební scény. Jejich kombinace hudby se dotýká všech populárních stylů a zvuků, které jsou velmi současné a zároveň tak pokrokové. Očekávejte, že si tuto energii a atmosféru zamilujete.

Připojte se k nám každý týden a buďte svědky nové taneční scény, která Vám a vašim uším dodá tu správnou energii, a do žil vlije novou krev. Očekávejte vzestup nových hvězd a oblíbenců.

Line – up pro měsíc říjen:

11. 10. – Residenti: Tripmain & Rico – host: Michael J
18. 10. - Residents Tripmain & Rico – host: Slick
25. 10. - Residents Bon Finix & Rico – host: Castor

Spousta zábavy na jednom místě, jen pro ty z Vás, co chtějí být u toho! Nezůstaňte opodál a zapojte se do víru noci!

Je to mezi Vámi a muzikou – In Tune

WE BELIEVE IN MUSIC WE BELIEVE SOUND RADOST FX

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016