PARTYINFO

 

TECHNO BEATY 18 - GABEEN

Datum konání:
21.10.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Gabeen (Hungary), Spiriakos, Nois, Chud, Calbee, Šmuk
Info:
http://www.pekelnejbar.cz
produkce@duality-djs.cz
Popis:
vstup do 21:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Gabeen headlinerem klubovky Techno Beaty!

Techno Beaty se opět hlásí o své klubové slovo. Na minulém díle jste měli možnost vidět a hlavně slyšet Bena Longa ze Space DJz. Atmosféra byla opět luxusní, hudba výborná a tak jsme velice rádi, že můžeme představit headlinera pro další pokračování TB, a to mladého dje a výborného producenta Gabeena, který k nám dorazí z maďarského městečka Székesfehérvár.

 

Gabeen je bezesporu zástupce nastupující mladé generace světových techno producentů a djů. Skládání a hraní hudby se věnuje od svých 15ti let. Na svém kontě má již nespočet vydaných skladeb na známých labelech jako je anglický BlindSpotMusic, portugalský Naked Lunch či německý Gobsmacked. Jeho skladby zní radiovými étery, a to v pořadech zaměřených na techno music. Sám velký Dave Clarke si Gabeena vyhledal a jeho remixy a skladby pouští ve svém radiovém pořadu White Noise Show.

Temné techno, které Gabeen vydává, našlo velkou podporu u světových djs kterými jsou právě Dave Clarke, Gayle San, Industrializer, Gary Beck, Lars Klein a mnozí další. V Pekelnym Baru zahraje živý set, který jsme v Pekle mohli slyšet od japonského Takaaki Itoha.

Lineup doplní další špičkový producent, zástupce české scény Spiriakos, který má na svém kontě taktéž spousty remixů a skladeb pro světové labely. Spolupracuje s umělci jakými jsou Advent, Industrializer či A.Paul. Spiriakos zahraje ve společném setu s brněnským Noisem. Dále pak residenti TB Chud, Calbee a Šmuk.

Poslední 3 díly klubovky Techno Beaty navštívilo bezmála 600 lidí, za což jsme nesmírně rádi. Doufáme že i tento maďarský speciál Vás nadchne. Maďarský guláš (70kč) nebo klobásu(30kč) zná asi každý, ale temné maďarské techno(100Kč) si naservírujeme a pořádně prozkoumáme společně 21.10. v Pekelnym Baru.

Duality & Pekelnej Bar

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016