PARTYINFO

 

BEATCASE

Datum konání:
14.10.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
I.D. (Bristol/UK), Ghonzales, Tuco
2nd stage - Abu (basstrap) + guest, Rots VJ
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
 
 
Beatcase with I.D. @ Roxy!

Říjnové vydání podbasované party Beatcase přináší lahůdku pro všechny milovníky žánrových fúzí. Již 14.10. se do Roxy totiž chystá bristolský producent a DJ I.D., který má po více než sedmi letech produkce v zásobě slušnou řádku vlastních hitů i zajímavých spoluprací.

 

Už jeho první release v roce 2004, „The Feeling“, který má na svědomí společně s další hvězdou bass music, Baobingou, předznamenal, kudy se bude jeho kariéra v budoucích letech ubírat. Žánrově bychom mohli I.D. Zařadit někam na pomezí dubstepu, garage a breaků s důrazem na breakstep a vlivy z mnoha různých hudebních stylů. Kromě plodné spolupráce s Baobingou můžeme na seznamu jeho kolaborací a remixů najít jména jako Reso („Shifty“ - 2009), Skinnz („The Blues“ - 2009) a další hvězdy basového nebe. 
Kromě produkce a hraní se I.D. Také úspěšně věnuje vedení svého blogu www.bassmusicblog.com a jeho sesterského labelu „Bass Music“.

Zahraničního hosta na své party samozřejmě i tentokrát doplní residenti DJs Ghonzales a Tuco a o Chill out stage se v rytmu glitch hop a deep bass music postará DJ Abu z pořadu Basstrap na Radiu 1. Do 23 hodin je vstup zdarma, po té za 150,- Kč, takže doporučujeme přijít včas, protože říjnový BEATCASE bude rozhodně stát za to!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016