PARTYINFO

 

LAYO & BUSHWACKA!

Datum konání:
15.10.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Layo & Bushwacka (uk), Tráva (Roxy Prague/ Lex Records)
chill out - Cubik & Rosi
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 200 czk, poté 250 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Layo & Bushwacka o víkendu v Roxy

Techhouse a breakbeat legendy se opět po roce vrací do pražské Roxy! Každý, kdo měl tu možnost vidět sehranou dvojku Layo & Bushwacka! Naživo, ví, že na tenhle zážitek se nezapomíná. Dvojice, která pomáhala formovat dnes již zaběhlé žánry, neztrácí ani po téměř patnácti letech společného vystupování nic ze své energičnosti.

 

Právě naopak, jejich residentní party v londýnském klubu The End si stále drží obrovskou popularitu a svými pravidelnými vystoupeními ve svém druhém domově, Brazílii, a mnoha dalších zemích dokazují, že jsou stále v kurzu.

S dlouhým seznamem releasů a třemi studiovými alby za sebou, dnes Layo & Bushwacka! platí za jedny z nejlepších party DJs na světě a neustále i v rámci svého labelu Olmeto posouvají hranice techhouse i breakbeat music. Spojení Roxy a Layo & Bushwacka! Navíc vždy fungovalo skvěle, takže není pochyb, že i tentokrát to bude opravdu stát za to!

Duo Layo & Bushwacka! Samozřejmě nedoplní nikdo jiný, než domácí tech-houseový král, DJ Tráva. V chilloutu se o zábavu postarají DJs Cubik a Rosi, vizualizaci celé noci zajistí VJ Quark.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016