PARTYINFO

 

TASTE OF MEXICO

Datum konání:
28.10.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Donovan (Mexico/Difficult people/Rioma Club), Biodan (Roxy Prague/Solstice/Biobull), TAZZ (progressivesession.net), Error (Mexico)
funky chill out - Chochacz (Mejdanyzm) & Mr. Ultrafino (ultrafino.net)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Taste Of Mexico již tento pátek v Roxy!

Dj Donovan z Mexika zavítá v rámci své evropské tour tento pátek do pražské Roxy. Desperado a tequila v akčních cenách poteče proudem, vystoupí i ostřílená dvojka Biodan a Tazz, a aby toho nebylo málo, line-up posilní další rodák z Mexika a to dj Error.

 

Přijď ochutnat party po Mexicku, svoje hot & spicy umění ti předvede jedna z vůdčích postav mexické elektronické scény dj Donovan, který v pražské Roxy vystoupí vůbec po prvé. Donovan je nyní na evropské tour a kromě české republiky navštíví např. Barcelonu, Londýn, Berlín, Zurich a mnoho dalších míst. Od tohoto pařmena můžete čekat energický house a techhouse ve všech možných barvách.

Dále se můžete těšit na dalšího rodáka z Mexika dje Errora, který už delší dobu žije v Čechách. Slýchávat ho můžete převážně na d’n’b akcích, ale k této příležitosti bude mít v rukávu připraven speciální housový warm-up set, který vás zaručeně dostane do varu.

V celém line-upu figuruje také dvojice Biodan & Tazz, které je zbytečné asi vůbec nějak představovat. Kdo aspoň chvíli chodí na mejdany, tak ví co může od těchto pánů čekat a i tak vždy dokáží překvapit.

Jestli pro vás bude hlavni stage příliš rozjetá, nebo si budete potřebovat na chvíli odpočinout, bude připraven funky chill out, kde ty pravé groovy rytmy bude mastit sehraná dvojka Mr. Ultrafiono a Chochacz.

Desperado a tequila bude v akčních cenách, vizualizaci bude mít pod palcem VJ AKA47, do 23.00 bude vstup zdarma a poté za příjemnou stovku. Tento pátek mejdan s příchutí ostrých papriček v pražské Roxy!

 
Taste of Mexico koncem měsíce v Roxy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016