PARTYINFO

 

TASTE OF MEXICO

Datum konání:
28.10.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Donovan (Mexico/Difficult people/Rioma Club), Biodan (Roxy Prague/Solstice/Biobull), TAZZ (progressivesession.net), Error (Mexico)
funky chill out - Chochacz (Mejdanyzm) & Mr. Ultrafino (ultrafino.net)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Taste Of Mexico již tento pátek v Roxy!
Taste of Mexico koncem měsíce v Roxy

V pátek 28.10. vypukne v Roxy mejdan s chutí tequily, hot & spicy umění, sexy žen a nekonečné pozitivní nálady. Ano, řeč je chuti Mexica! Do Prahy totiž zavítá jeden z předních djs tamní mexické tech-house scény, a to dj Donovan, který vystoupí na své premiéře v Roxy na párty Taste of Mexico.

 

Donovan se jako většina hudebních producentů věnuje hudbě od dětství, kdy dostal základy od své hudební rodiny. Již v ranném mládí zjistil, že mu nestačí k hudebnímu uspokojení pouze klasické místní hudební nástroje, ale hledal něco více. Později se našel v tech-house  music, ve které jsou znatelné prvky klasické mexické hudby. Nyní je manažer labelu Difficult People, má za sebou dvě evropské tunré a do Roxy zavítá během svého letošního turné po střední Evropě.

Hudebně však celou noc povede ostřílená dvojice djs BIODAN & TAZZ což je samo o sobě záruka kvalitní hudební produkce v stylu house/tech-house/progressive house. Lineup hlavní stage doplní další mexický kolega, dj Error. V chilloutu rozjedou svoje funky sety DJs Chochacz (Mejdanyzm) a Mr. Ultrafino (ultrafino.net), a vizualizace zajistí VJ AKA47!

Pokud se už nyní nemůžete dočkat, můžete zatím soutěžit o volné vstupy na akci a o poukaz na stříhání do salónu Hot Crew v soutěži na našem serveru! Přijďte tedy okusit chuť Mexika 28.10.2011 do Roxy, kde kromě kvalitní hudební produkce poteče tequila a Desperados proudem!

Uvádí Roxy promotion, open 22:00, vstup: do 23:00 zdarma, od 23:00 za 100 czk

www.hotcrew.cz

desperados.cz

www.residentadvisor.net/dj/donovan/biography

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016