PARTYINFO

 

DIGI

Datum konání:
22.10.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Kid Reverse & Duch (fr) & Airto & Manio, Bastard DJs (O. Formánek a J. Kománková)
Live:
Insania + Samir Hauser (Vanessa) + Fake It + The Yours + The Vacant Eyes
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sobotní Digi v Chapeau Rouge!

Djs Airto a Manio si vás dovolují pozvat na další z nekonečné řady večírků v nesmrtelném a legendárním pražském klubu Chapeau Rouge, který všichni jistě dobře znáte a pokud ne, o hodně přicházíte! Noc s názvem DIGI má v těchto jedinečných prostorách svou tradici již od roku 2004, a je víc než jasné proč. Skvělá hudba, která vás samozřejmě čeká i tentokrát, a která se jen tak někde neslyší, vždy byla a stále je velkým lákadlem pro všechny milovníky digitálních rytmů a melodií. Dj Airto, hlavní prezident Digi, přibral do party Mania, a aby to bylo ještě víc epesní, pozvali tentokrát ještě rozjeté francouzské duo Kid Reverse & Duch (Electrobooking FR / Yes club CZ).

 

Explozivní mejdan, který vám tahle čtveřice předvede, vás rozhodně pobaví, tím si můžete být jistí. Navíc kvalitní barový servis a undergroundová atmosféra Chapeau, která už mnoho let přitahuje návštěvníky z domova i z celého světa. Neváhejte a doražte v sobotu 22.října do Chapeau a nechte se zdigitalizovat!

Vstup do klubu je zdarma.

Zasoutěžte si s party Digi o ceny od partnerů! Můžete vyhrát bong Serge, filtrovací lahve bobble a dárkový kuřácký balíček Party in House. Soutěž probíhá na stránkách klubu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016