PARTYINFO

 

SOUL SIGNAL

Datum konání:
21.10.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Move D (Source,Workshop, DE), Rafo (Popular), Lukaš Mička & Pat Heart
Popis:
vstup do půlnoci 120 czk, poté 150 czk
 
 
Nová klubovka Soul Signal v Yesu!

Dovolte nám představit novou klubovou noc - Soul Signal. Soul Signal vám nabídne noc plnou zážitků doprovázenou skvělým koktejlem různých hudebních stylů jako House&techno z Chicaga, Detroitu a New Yorku okořeněným troškou  Disco&Funk jako třešničkou na dortu. To všechno si můžete vychutnat v nově otevřeném pražském klubu YES s Funktion One sound systémem. Naším motem je přivézt do Prahy co nejvíc dobré muziky. Do budoucna se tak můžete těšit na zvučná jména světové klubové scény.

 

Doufáme, že se tato klubová noc stane místem, kde se budete rádi setkávat s kamarády a přáteli, abyste si vychutnali dobrou muziku a skvělou atmosféru.

Dost už bylo proslovů, představme si našeho hlavního hosta - MOVE D:

Move D (vlastním jménem David Moufang) vyrostl v Heidelbergu v Německu, kde poslouchal desky svých rodičů od začínajících Pink Floyd a Kraftwerk. Největší vliv na jeho dětství však měl výlet do kina s jeho otcem na Vesmírnou Odyseu 2001. Od té doby se věnuje hudbě. Když mu bylo 12 let, chodil na lekce bubnování do hudební školy v Heidelbergu/Manheimu. Pár let na to se začal učit hrát na kytaru u dvou různých jazz kytaristů. Do pozdních 90. let pak hrál na kytaru v kapele nazvané Rivers & Trains. Příležitostně vystupoval jako DJ, kde roztáčel  electro, funk a jazz. V roce 1989 náhodou objevil techno, když ho jeho kamarád D-Man pozval do svého klubu v průmyslové čtvrti Mannheimu. D-Man ho seznámil s Redagain P, který změnil Davidův pseudonym "Mufti" na zvučnější „Move D“. V roce 1992 David založil label 'Source Records' s Jonasem Grossmannem a v roce 1996 založil svůj druhý label nazvaný 'KM20'. Desky, které vydává společně s Jonasem Grossmannem pod projektem Deep Space Network i jeho vlastní solo releasy jsou považovány za hudbu budoucnosti.


Více informací:

myspace.com/moufang

source-records.com

www.discogs.com/artist/Move+D

Mixy:

soundcloud.com/move-d/move-d-freerotation-2011-07-24

soundcloud.com/move-d/move-d-stfu-2011-06-18

soundcloud.com/move-d/move-d-panoramabar-2011-03-27

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016