PARTYINFO

 

ELEMENTAL SOUND

Datum konání:
21.10.2011 - pátek
Místo konání:
Tábor - Industry Hall
DJs:
Tráva, Pavel Bidlo, Josef Sedloň, Groove Dan
Live:
Real Transported Man
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 99/139 czk
 
 
Informace k akci Elemental Sound!

Večer Elemental Sound je spjatý s turné k novému albu projektu Real Transported Man a také novou cd kompilací Elemental Sound při časopisu Živel, která nabízí nové české elektronické projekty. Křest desky Real Transported Man – Time 2 Share, která vychází na značce Quazi Delict, proběhne 21.listopadu v klubu Roxy a váže se k němu série vystoupení po České Republice. Live act bude podpořen živými bicími (Thom Herian) a hostujícími vokalisty. O náladu celého večera se postarají češké djské legendy Tráva, Pavel Bidlo, Josef Sedloň a také místní matador Groove Dan. Célá akce proběhně v ojedinělých prostorách místní továrny, kde součástí večera bude kromě hudby speciální Red Bull bar, go-go tanečnice a laserová show.

 

TRÁVA

Trávova DJská cesta vedla nejdříve v roce 1995 do Bunkru a z něj posléze do Roxy, kde působil mj. jako rezident legendárních nocí Shake a o dva roky později rozjel vlastní party Mix. Na konci 90. let se stal Tráva součástí projektu Significant Other, v roce 2000 pak založil svůj label Lex Records. Každý poctivý kluber doma má alespoň jednu Trávovu mixovanou kompilaci. Teď můžete svou sbírku rozšířit o jeho úplně nový kousek „Alive the City“, který si vydal letos na své značce Lex records.

http://www.myspace.com/djtrava

Pavel BIDLO

Na sety Pavla Bidla se v 90. letech chodilo jako na lekce DJingu. Nejenže byl společně s Loutkou jedním z prvních, kdo to tady s gramofony uměl, ale jeho styl mixování byl tak okouzlující, že jej na svůj vzor pasovala řada známých DJů. Tehdy si říkal OO Bidlo FX, pravidelně hrával v Radosti a pro tenhle klub sestavil taky několik kultovních kompilací. Dobré jméno si ale udělal i jako producent. Kromě řady vlastních singlů vydaných u náš i v zahraničí vytvořil remixy pro takové velikány jako jsou Ivan Král a Pražský výběr. Posledních deset let žil Pavel Bidlo ve Spojených státech, ze kterých se letos definitivně vrátil. A všichni jsme za to, že ho tu zase máme, fakt rádi.-)

http://soundcloud.com/pavelbidlo

Josef SEDLOŇ

Josef Sedloň je hrající encyklopedie. Ze všech českých DJů má největší přehled o elektronické hudbě napříč všemi jejími žánry a taky nejpestřejší stylovou paletu DJských setů od progtechhouse a minimal deeptech přes breakbeat až k dubstepu a autonomic dnb. Coby člen již neexistující agentury Lighthouse stál za legendárním festivalem Open Air Field. V současné době zhodnocuje své promotérské schopnosti v rámci koncertní série Music Infinity, která uspokojuje chutě náročnějších posluchačů. Úplně nejvíc ale znáte Josefa nejspíš z vysílání Radia 1, ve kterém neúnavně působí už neuvěřitelných dvacet let či také pravidelných pořadů na ČRo 3 Vltava.

soundcloud.com/josefsedlon

GROOVE Dan

Nejznámější jihočeský DJ, který hraje na všech významnějších jihočeských akcích např. Kinetic, Budvar Faktory párty, Insomnia a po celé České republice, namátkou - pražské kluby: Duplex, Radost FX, Mecca, Roxy, Karlovy Lázně, Studio 54, ostravský klub Fabric, brněnský klub Perpetuum, 7 nebe, K2, a jiné, Polsko, Tunis, Rakousko. Hrál po boku Kosheen, Space Dj’s a dj’s Valentino Kanzyani, Lucca, Olav Basoski, Jaydee, Angelo Mike, Andro, Loutka, Tomas Haverlik, Michael Burian, Martin Gredner, Orbith, Tom Snow , Bon Finix, Roman Rai, Jerry, Tauchers, Tvyks, Tráva, Vectif, Raju, Enrico, Chris Sadler, Michael C, Hydrophonic, San, Milan Lieskovsky, Picco, Katie, LayDee Jane a tak dále. Zakladatel nejznámější jihočeské párty Kinetic.

REAL TRANSPORTED MAN

RTM je Nikolou Teslou inspirovaný pseudonym, pod kterým debutuje talentovaný producent Richard Tauchman. CD nazvané "Time 2 Share", které vychází v půlce října na domácí respektované značce Quazi Delict (dříve i Floex, Juanita Juarez, Bratři Orffové, Kubátko, Mythematica ad) je skvělou pozvánkou do oblasti autonomic, dubstep nebo deep minimal drum´n´bassu.Na party Elemental Sound v Táboře vystoupí Real Transported Man s producentem Jaromírem Bednářem (Jock The Lock, Atomise, Labua X) bubeníkem Tomášem Herianem (Sato San To, Drama Jacqua) a zpěvačkou Lindou Hammelovou (MC Lindee).

http://elemental-music.net

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016