PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT SPECIAL WITH SETRISE

Datum konání:
29.10.2011 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Setrise, Bon Finix, Tripmain, Revis
Info:
http://www.facebook.com...
Line-up:
23:00 - 01:00 Revis
01:00 - 03:00 SETRISE (NL)
03:00 - 05:00 Bon Finix vs Tripmain
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Kick da Night Special ve Fabricu již tento pátek!
Za jedno vstupné, možnost navštívit hned dvě akce: Crystal Solo (Artento Divini) & Kick da Night (Setrise) ve Fabricu!

Ano přesně tak, všichni, co si koupí lístek na Crystal Solo s Artentem Divinim a Laydee Jane, budou mít sobotní noc Kick Da Night Special, na které vystoupí holandský Setrise, Bon Finix, Tripmain a Revis úplně zdarma!

 

Další vydání oblíbené noci CRYSTAL, jedné z nejstaších klubových parties v klubu Fabric se blíží. Na posledním vydání Vás do varu dostal americký DJ a hudební producent SEAN TYAS, a tato Closing party na konci července byla jedna z tech nezapomenutelných.

Teď už nám ale klepe na dveře říjnový díl CRYSTALu, který bude tentokrát neobyčejným speciálem. Připravili jsme pro Vás totiž naprosto jedinečný koncept noci CRYSTAL, na kterém vystoupí za celý večer pouze dva DJs v exkluzivních 3 a 4 hodinových SOLO setech.

Bude to rezidentka noci LAYDEE JANE, která si pozvala Holanďana říkající si ARTENTO DIVINI!

Ve Fabricu Artento vždy vytvořil nezapomenutelnou atmosféru a tentokrát doufáme, že tomu nebude jinak. Navíc jak již bylo řečeno, LAYDEE JANE a ARTENTO DIVINI budou oba mít exklusivní 4 hodinové sety což nebývá zvykem a už jen proto se je opravdu na co těšit! Toto podpoří také naše krásne GoGo tanečnice, pokud bude teplo tak i venkovní párty stan a nejen to.

 



Vstupenky mužete nakupovat od pátku 7.10. v našich předprodejích SUBForm (bývalý TittyTwister na zastávce Stodolní) nebo SUBForm (OC Futurum) za předprodejovou cenu 130,- Kč, mimoostravským nabízíme možnost zaslání na dobírku nebo platbu bankovním převodem, pro tuto možnost kontaktujte jirka@fabric.cz. Vstup na místě bude 200 Kč.

Navíc bude za JEDNO vstupné, možno navštívit DVĚ párty!!! Všichni, co si koupí lístek na Crystal, budou mít sobotní noc Kick Da Night Special ZDARMA!!

 

 

Kick da Night Special
29.10.2011
Fabric, Ostrava

DJs: Setrise (NL), Bon Finix vs Tripmain, Revis

Během léta se agentura Kick da Night zabývala pořádáním warm-up tour pro festival Pleasure Island s vyvrcholením realizace vlastní stage na samotném festivale v Roudnici nad Labem. Na podzim se Kick da Night soustředí na speciální edicí stejnojmenné klubové party, která se bude konat 29.října v ostravském klubu Fabric a bude hostit speciálního hosta z Holandska jménem Setrise!

Setrise aka Melle Bakker je novou taneční senzací z Utrechtu. Jeho produkci často podporují Tiesto, Armin van Buuren nebo třeba i Benny Benassi, který ho požádal o remixování jeho klasiky 'Satisfaction', předělávku, kterou pak Paul van Dyk hrál několik měsíců. Loni byl jeho remix legendárního 'Kernkraft 400' jedním z největších tracků a velmi si ho oblíbil a hrál právě Armin van Buuren. Toto léto Armin van Buuren požádal Mella, jestli by si nezahrál s Ferry Corstenem, Markusem Schulzem a s ním na Electronic Family v Amsterdamu. Setrise předvedl svůj vyspělý sound po celé Evropě ať už jako headliner nebo při hraní na velkých akcích. Ve svých dvaceti letech už jeho hudbu hrála snad všechna rádia a housoví nebo trancoví DJové na světě. Jelikož na něho pěje chválu i MIXMAG, věříme, že od tohoto nizozemského mladíka můžeme ještě hodně očekávat.

 

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016