PARTYINFO

 

CYBERDISCO SPECIAL - PUSSY EDITION!

flyer
Datum konání:
21.10.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Černá ovce
DJs:
Rocco Di Sharpez (Cyberdisco, The Optical Sensors), Doctor J. (Cyberdisco, Ladies Night), Petr K (Radost FX)
 
 
Cyberdisco v baru Černá Ovce!

Bar Černá Ovce si vás dovoluje pozvat na další pokračování pravidelného večírku Cyberdisco. Tentokrát se můžete těšit na speciální funky retro disco verzi s podtitulem Pussy Edition. Jako obvykle vystoupí štamgasti Černé Ovce, DJové Doctor J a Rocco Di Sharpez, kterého mužete znát také díky projektu The Optical Sensors z pražského vydavatelství Nightphunk.

 

Dále se jako speciální host večera představí producent a DJ Petr K z klubu Radost FX. Petr K je zkušený DJ, který si pro vás připravil speciální pussy retro funky disco night set. Cyberdsico Special - Pussy Edition je mejdan, na kterém se zcela jistě pobavíte a užijete si spoustu legrandy a nejen to možná příjde i kouzelník Arnoštek se svou diskotékou.

Na tomto šíleném večírku si společně hudebně zavzpomínáme, především na 80té a 90té léta. Pojedeme bomby ve stylu Prince, Chaka Khan, Michael Jackson, Stevie Wonder, Falco, Donna Summer, James Brown, The Shamen, Technotronic, Duran Duran a mnoho dalších. Takže koukejte dorazit v pátek 21 října na další Cyberdisco do baru Černá Ovce. Začátek akce je ve 21 hodin a vstup je pro všechny tancechtivce zcela zdarma, stačí jen dorazit!

Pro více informací, klikněte na www.barcernaovce.cz a nebo na Ovčí stránku na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016