PARTYINFO

 

DRUM AFFECTION

Datum konání:
11.11.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Enei (rus), Hamilton (uk), Beast 67, P.no, Basstien, Sayuz, Eska
Info:
http://www.drumaffection.cz
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Enei & Hamilton na listopadové Drum Affection!

Rádi bychom vám sdělili, že 11. listopadu se opět vrací dlouho očekávaná Drum Affection. Novinkou bude prostor ve kterém akce proběhne. Je nový, útulný, vybavený nejmodernější technikou jako 3D mapping nebo Funktion One sound system..a navíc je v centru Prahy!

 

Naším novým domovem bude YES Club, který se nachází ve Škrétově ulici 1, 300 m od stanice metra I. P. Pavlova. Jsme si jisti, že se vám klub bude líbit minimálně jako Drum Affection. Koncept párty však zůstane beze změn, takže očekávejte hosty, kteří u nás ještě neměli šanci se představit nebo zde nejsou tak často ke slyšení.

Nyní bychom chtěli krátce představit dva umělce, kteří své schopnosti předvádí na mezinárodní drumandbassové scéně. Potvrzením o kvalitě jejich produkce jsou tracky, které jsou často mezi nejprodávanějšími ve známých internetových obchodech. 11. listopadu je na co se těšit!

ENEI / Metalheadz / Critical / Hospital / Ram / RUS
Mladý a talentovaný ruský producent pocházející z Petrohradu přijede představit jeho elektickou tvorbu, díky které vydal tracky na těch nejlepších drum'n'bassových labelech. Metalheadz, Critical, Hospital či RAM jsou důkazem toho, že potencionál tohoto umělce je obrovský.

www.facebook.com/eneiofficial

 



HAMILTON / Ram / Frequency / UK
Relativně nové jméno na mezinárodní drum'n'bassové scéně, ale s jedinečným a energickým stylem. Tento briský DJ s patnáctiletou kariérou původně vydával tracky na Andyho C experimentálním labelu Frequency a až poté následoval RAM.

www.facebook.com/hamiltondnb

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016