PARTYINFO

 

TECHNO BEATY 19 – NO MAN´S LAND

Datum konání:
12.11.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Christian Wünsch (POLE/ESP), Spyro (shotgunfestival), Chud (duality), Calbee (duality), Pavel Faktor
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup do 21:00 zdarma, poté 120 czk
 
 
Christian Wünsch headlinerem klubovky Techno Beaty!

12.11. zavítá do Prahy DJ, světově velice uznávaný producent španělského ale hlavně světového techna - Christian Wünsch. Je tomu už 10 let, co zde naposledy rozpumpoval podzemní garáže pod nám. Jana Palacha na akci Underground Garage po boku Maxe Duleyho či Steva Bicknella. Dále jsme ho v Čechách mohli slyšet na dalších významných akcích jako Apokalypsa, Christmas Party či v L-klubu Pardubice. Christian má za sebou jako producent zhruba 60 vydaných desek na labelech Theory, Music Man, IM, Warm Up, Mechanism Industries, Sheep Jako prvnímu španělskému Dji se povedlo zahrát v mece techna – DETROITU. Na jeho labelu Tsunami Records vydal v roce 2001 velice úspěšné album No Man´s Land, kterému se později (2006)dostalo remixů od takových ikon jako 65D Mavericks, Female či Function.

 

Dále jsme velice rádi, že můžeme poprvé v pekle přivítat řezníka ze severu, organizátora festivalu SHOTGUN - SPYRA. SPYRO plnil lineupy největších českých festivalů. Hrál zde po boku těch nejslavnějších techno DJs. V roce 2002 vítězí v soutěži LIVC DJ CHAMP, o 2 roky později se stává vítězem Dance Music Awards jako objev roku. Tím se stal velice vyhledávaným techno DJem po celé České republice. Jeho zvuk je nekompromisní,tvrdý, krutý, stejně tak jako severní vítr, který nám ho sem přižene! Lineup doplní residenti akce Techno Beaty - Chud, Calbee a Pavel Faktor. Pro tento díl bude v klubu posílen zvuk tak, aby byl silný, čistý a plně vyhovoval všem účastníkům.

Kolem roku 2001 byla doba, kdy partypeople hudbou žili, muziku cítili a dokázali si jí užít. My doufáme, že tato doba se navrátí do Pekelnýho Baru a užijeme si nekonečnou párty jako před 10 lety. CHRISTIAN WÜNSCH je DJ, kvůli kterému by jste si měli změnit sobotní plány a dorazit do Pekla. 10 let tu nehrál, blíž už opravdu nebude a nikdo neví jak dlouho tu zase hrát nebude. My se tentokrát nechceme vracet do minulosti, mi chceme minulost opakovat, opakovat jí s CHRISTIANEM WÜNSCHEM v Pekelnym Baru. 

Duality & Pekelnej Bar

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016