PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
05.11.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Felix Lorusso (DE / Cirque Du Minimaliste), Kamika (DE / Der Hut), Insect Elektrika (Frucht), Pavel Batala
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sobotní Bubbles U Bukanýra

Na další díl Bubbles Digital Night nás navštíví velice talentovaní kolegové z Hamburgu Kamika a Felix Lorusso. S Pavlem Batalou oslavíme jeho první vydání hned na italském labelu Devided Records. Noc bude protkaná velice zajímavým minimal soundem.

 

Kdo bude hrát:

Felix Lorusso

narozený 14. října 1985, svojí vášeň pro elektronickou hudbu si uvědomil v roce 2007 a začal míchat svoje oblíbené tracky. Velice rychle si vyvynul svůj styl mixování pomocí 4 kanálového digitálního nastavení.Brzy po svém prvním vystoupení v Hamburku Felix začal produkovat svou vlastní hudbu. Během krátké doby našel svůj vlastní výraz minimal music. S atmosferickými zvuky, ohromující basou a různými ruchy, často podložené hlubokými vokály. Vše temně a emocionálně. V následujících letech začal pořádat underground techno párty se zahraničními hosty. Poté se Felixovi podařil jeho plán a založil label "Cirque du Minimaliste". V říjnu 2010 vydal své debutové EP "The Dock" na Zaubermilch records. Další vydání měl na labelech jako je Reeves, DER traegerlose Hut a samozřejmě na svém.

Kamika

Narodil se v roce 1989, David Felix Esser aka KAMIKA vyrostl také v Hamburgu. Produkovat vlastní hudbu KAMIKA začal v roce 2007. V roce 2008 svou muziku poprvé předvedl v undergroundových klubech v Hamburgu. V roce 2009 se připojil k labelu "Cirque du minimaliste" Dále vydává na labelech: Der Hut, Fourt kind, Machine Box, Frucht. Jeho zajímavému stylu dominuje chladny zpěv a teplé bassy v kombinaci s minimalistickými perkusemi a rušivými zvuky.

Dále zahrají:

Insect Elektrika

Předvede ukázky z očekávaného alba na labelu Frucht! Pavel Batala, který se opřel do vlastní produkce a hned prní vlastní EP bude mít na italském Devided records!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016